Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί?

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 06-03-10, 09:25
Όνομα: Γιάννης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί?

Καλημέρα.
Δε νομίζω ότι ο τίτλος είναι σαφής γιαυτό εξηγώ καλύτερα τι ακριβώς θέλω να κάνω:
Θέλω να εισάγω αριθμούς σε ένα κελί και το αποτέλεσμα της πρόσθεσης κάθε φορά να ενημερώνει το σύνολο σε ένα άλλο κελί. Δηλαδή πχ βάζω τον αριθμό 34 στο πρώτο κελί, ο αριθμός αυτός να εμφανιστεί στο κελί ενημέρωσης. Μετά βάζω πχ 56, στο κελί ενημέρωσης να εμφανιστεί το αποτέλεσμα της πρόσθεσης αυτων των δύο(90), μετά βάζοντας το 43 πχ, το κελί να ενημερωθεί με το νέο σύνολο(133).......
Μπορεί να γίνει αυτό?
Και επίσης θα ήταν καλύτερο αν η εισαγωγή αριθμών γινόταν μέσω μιας φόρμας(όχι σε κάποιο κελί) και πατώντας ένα κουμπί επιβεβαίωσης να ενημερώνεται το κελί που θα εμφανίζει το σύνολο.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση συνάρτησης:"If then do στο κελί τάδε αυτό και στο κελί τάδε το άλλο..." vagpte Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 08-05-13 11:23
[VBA] Μετατροπή περιεχομένου κελιού σε hyperlink για άλλο κελί ΓιάννηςΔ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 10-10-12 16:34
[Μορφοποίηση] Εισαγωγή αριθμού σε κελί φωτης Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 26-06-11 17:16
[Excel07] Εισαγωγή κελιού σε άλλο κελί με διπλό κλικ του ποντικιού ΠΑΥΛΟΣ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 22-09-10 10:05

Η ώρα είναι 22:27.