Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους εχω ενα πρόβλημα εχω ενα φύλο με 2 στήλες στην παρακάτω μορφή 123 περιγραφή 123 1232 περιγραφή 1232 1232 θέλω να ενημερώνεται η περιγραφή στην γραμμή με bold οταν ο κωδικός είναι ίδιος σε άλλη γραμμή ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους! Φρέντυ, καλωσόρισες στο φόρουμ! Έστω ότι τα περιεχόμενα των κελιών στην περιοχή B2:B30 πρέπει να εμφανίζονται με διαφορετική μορφοποίηση αν τα αντίστοιχα τους κελιά στην περιοχή A2:A30 περιέχουν διπλότυπες τιμές. Αφού προηγουμένως επιλέξουμε την περιοχή B2:B30, πατάμε το κουμπί Μορφοποίηση υπό όρους, επιλέγουμε Δημιουργία κανόνα και από τη λίστα επιλογής τύπου κανόνα επιλέγουμε Χρήση τύπου για τον καθορισμό των κελιών που θα μορφοποιηθούν. Στο πεδίο που βρίσκεται κάτω απ αυτή τη λίστα επιλογής τύπου κανόνα, προσθέτουμε τον παρακάτω τύπο: =COUNTIF($A$2:$A$30;$A2)>1 Κατόπιν πατώντας το κουμπί Μορφοποίηση… μπορούμε να επιλέξουμε την επιθυμητή μορφοποίηση για την περιοχή B2:B30. Βλέποντας ότι έχεις Excel 2007, θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στον κανόνα: Μορφοποίηση μόνο των μοναδικών ή διπλότυπων τιμών στη λίστα επιλογής τύπου κανόνα. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Φίλε Τάσο σε ευχαριστώ πολύ με βοήθησες πάρα πολύ :) |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Ανάπτυξη στήλης | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-05-15 11:24 |
[Συναρτήσεις] Μικρότερη τιμή και απόδοση στήλης | Ελευθερία_ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 27-06-14 11:15 |
[VBA] Αντιγραφή στήλης | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-10-11 11:23 |
[Excel07] Χρωματισμός στήλης | laziali21 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-08-11 16:00 |
[Μορφοποίηση] Μετονομασία στήλης κελιών | adonio | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-05-11 10:39 |
Η ώρα είναι 22:34.