| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, θα σας φανεί λίγο περίεργο αλλά με βασάνιζε πολύ καιρό πριν συνειδητοποιήσω το πρόβλημα του Excel 2007. Έχω 5 καρτέλες οι οποίες αντλούν τα δεδομένα τους από μία κεντρική καρτέλα. Καταχωρώ λοιπόν στην κεντρική καρτέλα τιμολόγια με βάση την ημερομηνία τους και αυτά αυτόματα μεταφέρονται στις 5 καρτέλες προς εκτύπωση. Όταν όμως πρέπει να καταχωρήσω σε παλαιότερη ημερομηνία δεν μπορώ να κάνω εισαγωγή γραμμής, γιατί δεν θα μου το τραβήξουν οι 5 καρτέλες προς εκτύπωση, άρα κάνω αντιγραφή και επικόλληση μία γραμμή πιο κάτω από το σημείο που θέλω να εισάγω το παλαιότερο τιμολόγιο. Το αρχείο μου περιέχει και άλλες καρτέλες με το ίδιο νόημα κεντρική-εκτύπωσεις (Αυτό προσέξτε το) Παρατήρησα λοιπόν ότι όταν κάποια στιγμή χρειαστώ να κάνω undo στην κεντρική μου καρτέλα και προσπαθήσω να κάνω αντιγραφή και επικόλληση για τους πιο πάνω λόγους το σύστημα μου βγάζει αδυναμία πόρων και δεν μου το επιτρέπει. Ο προβληματισμός μου είναι ότι στις άλλες καρτέλες στο ίδιο αρχείο μπορώ κανονικά να κάνω αντιγραφή και επικόλληση, και ακόμα το πιο τρελλό ..... έαν το αρχείο το μετατρέψω και το ανοίξω σε office xp ή 2003 μπορώ να κάνω αντιγραφή και επικόλληση ακόμα και στην προβληματική καρτέλα μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα φώτα σας παρακάλω γιατί θα τρελλαθώ Μάρω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αδυναμια διαγραφης | pnemtsa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 25-11-16 17:10 |
| [ Φόρμες ] αδυναμία προσθήκης | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 23-09-15 07:03 |
| [Συναρτήσεις] Στατιστικά αποτελέσματα από πίνακα επικόλλησης σύνδεσης | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-05-13 17:35 |
| [ Συναρτήσεις ] Παράκαμψη της αδυναμία χειρισμού των hyperlinks στο Access Runtime | mistirios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 13-09-10 13:09 |
Η ώρα είναι 06:20.

Θεματικός Τρόπος