| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας, Στο συνημμένο πίνακα ταμείου (φύλλο ΤΑΜΕΙΟ 2), πώς μπορώ να μην έχω κενές γραμμές με τον τύπο στο υπόλοιπο; Θέλω να προσθέτω γραμμή για κάθε νέα εγγραφή που προκύπτει η οποία όμως θα συμπεριλαμβάνει και τον απαραίτητο τύπο στη στήλη του υπολοίπου. Είτε με tab είτε με κουμπάκι κώδικα (+1) όπως έχω βάλει στο φύλλο ΤΑΜΕΙΟ. Θα εκτιμούσα την όποια βοήθεια, υποθέτω ότι είναι αρκετά απλό για τους γνώστες. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλη την παρέα Ο ποιο εύκολος τρόπος είναι η μορφοποίηση ως πίνακα Φιλικά |
|
|
|
Καλησπέρα. Σωστός ο Μάνος, για την χρήση πίνακα. Δείτε και τον τύπο...(*βλέπε εικόνα 1) |
|
| |||
| |||
|
Έχετε δίκιο. Έτσι όπως το πήγα εγώ ήταν σα να πηγαίνω Πάτρα-Αθήνα μέσω Θεσσαλονίκης... Ευχαριστώ πολύ.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Δεδομένα πίνακα σε φόρμα | panths | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-08-16 09:42 |
| Πρόβλημα με προσθήκη σε πίνακα | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 09-01-16 11:32 |
| Προσθήκη πεδίου μέσω Vba σε πίνακα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-05-15 14:22 |
| [VBA] Αυτόματη εισαγωγή γραμμής και ID σε πίνακα (ListObject) | Spirosgr | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 15-04-14 12:40 |
| Προσθήκη εγγρραφών σε άδειο πίνακα | amy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 16-11-09 15:26 |
Η ώρα είναι 10:03.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο