Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Προσθήκη εγγρραφών σε άδειο πίνακα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-11-09, 21:43
amy Ο χρήστης amy δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Ανδρέας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Πάτρα
Προεπιλογή Προσθήκη εγγρραφών σε άδειο πίνακα

Σε μια φόρμα έχω και 3 μη δεσμευμένα πεδία (στο 1ο πληκτρολογώ εγώ την τιμή, τα άλλα δύο είναι υπολογιζόμενα)...
Έχω φτιάξει και έναν πίνακα με 4 πεδία, (ένα autonumber kai 3 ίδιου format με τα 3 της φόρμας) που είναι χωρίς εγγραφές..
Θέλω λοιπόν για λόγους ιστορικού προτού κλείσω τη φόρμα να προσθέτω τις τιμές αυτών των πεδίων στον πίνακα...
Προσπάθησα με ένα update query (όπως έχω κάνει σε άλλες περιπτώσεις τροποποίησης εγγραφών) αλλά δεν μου πάει κανένα πεδίο... Μάλλον γιατί δεν υπάρχει καμμία εγγραφή στον πίνακα φαντάζομαι... Σκέφτηκα να προσθέσω μερικές κενές εγγραφές αλλά και πάλι δε θα κάνω δουλιά γιατί κάθε φορά της ίδιας εγγραφής θα αλλάζουν τα πεδία...
Οπότε συνοψίζοντας, θέλω κάθε φορά που κλείνω τη φόρμα να προστίθεται και μια νέα εγγραφή στον πίνακα με τα πεδία που με ενδιαφέρουν...
Ούτε που το διανοούμαι ότι δεν υπάρχει τρόπος.. άρα εγώ είμαι ο τόοοοσο άσχετος..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-11-09, 15:26
amy Ο χρήστης amy δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Ανδρέας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Πάτρα
Προεπιλογή

οκ... Λύθηκε..
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα με προσθήκη σε πίνακα basman Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 09-01-16 11:32
Προσθήκη πεδίου μέσω Vba σε πίνακα γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 15-05-15 14:22
[ Εκθέσεις ] Προσθήκη κενών γραμμών σε έκθεση σύμφωνα με επιλογή που έχουμε κάνει σε πίνακα qaggelos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 09-12-14 19:38
[Συναρτήσεις] Προσθήκη συναρτήσεων nakosg Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 15-07-12 12:08

Η ώρα είναι 05:10.