Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] Προσθήκη γραμμής μαζί με τα δεδομένα στο τέλος του πίνακα

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 19-05-17, 09:56
Όνομα: Ανδρέας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Πάτρα
Προεπιλογή Προσθήκη γραμμής μαζί με τα δεδομένα στο τέλος του πίνακα

Καλημέρα σας,

Στο συνημμένο πίνακα ταμείου (φύλλο ΤΑΜΕΙΟ 2), πώς μπορώ να μην έχω κενές γραμμές με τον τύπο στο υπόλοιπο; Θέλω να προσθέτω γραμμή για κάθε νέα εγγραφή που προκύπτει η οποία όμως θα συμπεριλαμβάνει και τον απαραίτητο τύπο στη στήλη του υπολοίπου. Είτε με tab είτε με κουμπάκι κώδικα (+1) όπως έχω βάλει στο φύλλο ΤΑΜΕΙΟ. Θα εκτιμούσα την όποια βοήθεια, υποθέτω ότι είναι αρκετά απλό για τους γνώστες.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx ΤΑΜΕΙΟ_TEST.xlsx (16,7 KB, 16 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Δεδομένα πίνακα σε φόρμα panths Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 17-08-16 09:42
Πρόβλημα με προσθήκη σε πίνακα basman Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 09-01-16 11:32
Προσθήκη πεδίου μέσω Vba σε πίνακα γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 15-05-15 14:22
[VBA] Αυτόματη εισαγωγή γραμμής και ID σε πίνακα (ListObject) Spirosgr Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 15-04-14 12:40
Προσθήκη εγγρραφών σε άδειο πίνακα amy Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 16-11-09 15:26

Η ώρα είναι 07:36.