Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του Φόρουμ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται επανάλληψη στηλών με επιλεγμένες στήλες. Π.Χ έχω ένα έγγραφο και θέλω να κάνω επανάλληψη των στηλών Α,Β και Κ Για την Α & Β ξέρω, πάω διαμόρφωση σελίδας->Φύλλο->Επανάλληψη στηλών στο αριστερό->επιλέγω το Α,Β και ΟΚ. Αν εκτός τις συνεχόμενες στήλες Α,Β θέλω και την Κ τι κάνω;;; Σας ευχαριστώ !!!!!!!!!!! |
|
![]()
Αν κατάλαβα το ζητούμενο Εξ' ορισμού στην excel δεν μπορείς να επιλέξεις μη συνεχόμενες στήλες για επανάληψη |
| |||
| |||
![]()
Σπύρο σε ευχαριστώ Ναι αυτό το διαπίστωσα ότι δεν γίνεται απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποια πονηριά ή μήπως γινόταν με VBA. Σε ευχαριστώ!!!! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-09-15 15:32 |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση στηλών | anta48561 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 19-10-14 20:34 |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση στηλών | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-01-14 22:34 |
[Μορφοποίηση] Ένωση στηλών | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-01-14 18:02 |
Εμφάνιση 2 στηλών σε μία | Tasos | Λίστες - εγγραφές | 0 | 23-10-11 12:10 |
Η ώρα είναι 08:36.