| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω, Εντόπισα το forum, στην προσπάθεια μου να βρω λύση στο πρόβλημα μου, σε ορισμένα μόνο κελία η συνάρτηση δεν μου κάνει υπολογισμό, χωρίς να βγάλει κάποιο σφάλμα ενώ πληρεί τα κριτήρια που έχω θέσει, επίσης παρατήρησα οτί κλειδώνει στις τιμές που έχει το κελί από το οποίο πρωήρθε ο τύπος. Στο excel που ανεβάζω δείτε τα κελία φύλλο1, e4,f4,g4,h4,i4 δημιουργείτε αυτό το θέμα, αρχικά νόμιζα ότι μπορεί να επηρεάζει το όνομα της χώρας, λόγο το ότι είχε παρένθεση, αλλά δεν είναι από εκεί. Μήπως η sumifs δεν παίζει καλά ? το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Ευχαριστώ πολύ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 03-03-17 στις 13:54. |
|
|
|
Βασίλη καλώς ήρθες στο ms-ofice.gr Το link το διέγραψα, διότι το αρχείο σου περιέχει πραγματικά στοιχεία εταιριών, με ΑΦΜ καί άλλα τα οποία δεν είναι σωστό να πέσουν σε χέρια... Δεν ξέρω πόσοι το κατάβασαν αλλά προσπάθησε να ανεβάσεις, ένα απλό παραδειγματικό αρχείο με τυχαία νούμερα, για να δούμε το πρόβλημα... |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Σπύρο Σ ευχαριστώ για την απάντηση διέγραψα το αρχείο και το ανέβασα ξανά χωρίς ευαίσθητα δεδομένα. Το πρόβλημα είναι σε κάποια κελιά, δεν μπορούν να τρέξουν την sumifs, για παράδειγμα στο κελί Ε4, υπάρχει ο τύπος : =SUMIFS('atlantis intrastat'!E$2:E$3000;'atlantis intrastat'!$A$2:$A$3000;συγκεντρωτικο !$A4;'atlantis intrastat'!$N$2:$N$3000;$D4;'atlantis intrastat'!$K$2:$K$3000;C4) Για να καταλάβετε τι εννοώ, πάτε στο κελί E4 σβήστε το $D4 και ξαναγράψτε το =SUMIFS('atlantis intrastat'!E$2:E$3000;'atlantis intrastat'!$A$2:$A$3000;συγκεντρωτικο !$A4;'atlantis intrastat'!$N$2:$N$3000;$D4;'atlantis intrastat'!$K$2:$K$3000;C4) Και κάντε υπολογισμό με το πλήκτρο F9, έχω απενεργοποιημένο τον αυτόματο υπολογισμό. Θα δείτε ότι υπολογίζει και φέρνει τιμές, τώρα αν παώ στο πάνω κελί (Ε3) και το σείρω προς τα κάτω για να συμπληρώσει το Ε4, Θα δείτε ότι δεν κάνει υπολογίσμο αλλα μένει στην τιμή που έχει το Ε3. τo link του αρχείου, drive.google.com/file/d/0B6HkKwUaL_7QRlZZMENFUW5CUlU/view?usp=sharing, με https:// απο μπρόστά Ευχαριστώ πολύ |
|
|
|
Βασίλη, νομίζω το είπες μόνος σου.... «Και κάντε υπολογισμό με το πλήκτρο F9, έχω απενεργοποιημένο τον αυτόματο υπολογισμό.» Πως να υπολογίσει; Μετά το «τράβηγμα» κάτω, πάτα πάλι F9 ή στην κορδέλα το "Calculate Now" Αυτό θα πρέπει να το κάνεις κάθε φορά... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] sumproduct και sumifs | George Nestor | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-12-16 19:32 |
| [Συναρτήσεις] sumifs | akaliptex | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 12-02-16 19:27 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση SUMIFS | serafeim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 03-11-15 18:11 |
| [Συναρτήσεις] Βοήθεια για SUMIFS | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 08-06-14 18:49 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση Sumifs | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 10-09-12 18:13 |
Η ώρα είναι 10:10.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο