| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με τη συνάρτηση SUMIFS (αν αυτή χρειάζομαι τελικά). Έχω ένα πινάκα και θέλω το άθροισμα των ποσών της στήλης Βάρος όταν: 1) τα κελιά στη στήλη Είδος (κριτήριο 1) έχουν τη λέξη ΦΡΟΥΤΑ. 2) τα κελιά στη στήλη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (κριτήριο 2) έχουν τη λέξη ΑΝΑΜΟΝΗ. 3) τα κελιά στη στήλη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (κριτήριο 3) έχουν τη λέξη ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. 4) τα κελιά στη στήλη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (κριτήριο 4) έχουν τη λέξη ΕΝΤΟΛΗ. Στο συνημμένο έχω τη SUMIFS και μέχρι το κριτήριο 2 όλα πηγαίνουν καλά. Μόλις γράφω και το τρίτο και το τέταρτο μου βγάζει 0. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] sumproduct και sumifs | George Nestor | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-12-16 19:32 |
| [Συναρτήσεις] sumifs | akaliptex | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 12-02-16 19:27 |
| [Συναρτήσεις] Βοήθεια για SUMIFS | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 08-06-14 18:49 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση Sumifs | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-01-13 12:41 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση Sumifs | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 10-09-12 18:13 |
Η ώρα είναι 05:46.

Θεματικός Τρόπος