| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω ξεκινήσει και φτιάχνω ένα αρχείο υπολογισμού ωρών με βάση τις ανάγκες μου, με αφορμή μια ιδέα από ένα άλλο excelaki που παίζει στο φόρουμ. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και θα ήθελα να με βοηθήσετε είναι το εξής: Στο πρώτο φύλλο εργασίας έχω ένα πίνακα με τις ημερομηνίες αργιών που θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω για να μορφοποιήσω με διαφορετικό τρόπο τα δεδομένα του δεύτερου φύλλου όπου έχω την φόρμα εισαγωγής ωρών. Πως θα γίνει λοιπόν, η μορφοποίηση του δεύτερου φύλου να παίρνει τα ορίσματα του πίνακα από το πρώτο και να βρίσκει όπου υπάρχουν στην στήλη B αυτού του φύλλου? Σας επισυνάπτω το αρχείο! |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Στο συνημμένο, με μορφοποίηση υπό όρους, χρωματίζονται οι γραμμές της «Φόρμας» που αρχίζουν με ημερομηνίες, που είναι επίσημες αργίες (ανήκουν στην περιοχή Γιορτές) |
|
|
| Μια Σύντομη Εναλλακτική: =OR($a1=iHol) a1=Πρώτο Αριστερά Επάνω Κελί iHol=Ονομασμένη Περιοχή με Αργίες |
|
| |||
| |||
|
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας αν και δεν το έχω κοιτάξει ακόμα. Έσβησα κατά λάθος έναν φάκελο με πολύ σημαντικά έγγραφα και προσπαθώ να κάνω recovery . Για κακή μου τύχη όπως όλα δείχνουν αν και εξωτερικός δίσκος και σχεδόν μισό γεμάτος τα έγγραφα μου μάλλον έχουν υπερκαλυφθεί. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
|
|
|
| Να καταλάβουμε πρώτα, τι ακριβώς συμβαίνει;
|
|
| |||
| |||
|
Έσβησα καταλάθος με shift+delete από έναν εξωτερικό δίσκο που έχω έναν πολύ σημαντικό φάκελο! Και δεν έφτανε αυτό έκανα και extract ενα rar και πήγε και υπερκάλυψε σχεδόν όλα αυτά που μόλις είχα σβήσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω αυτά που υπερκαλύφθηκαν??
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Δημιουργία συγκεντρωτικού πίνακα με τιμές από κλειστά αρχεία | johgian | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 08-02-15 00:10 |
| αρίθμηση πίνακα με βάση το έτος | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 15-01-15 21:05 |
| [VBA] Δημιουργία κωδικών με βάση το όνομα | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-11-13 22:46 |
| Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 12:53 |
| [ Υποφόρμες ] Συνδυασμός πεδίων σε κανόνα επικύρωσης | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-06-10 06:27 |
Η ώρα είναι 09:38.

Υβριδικός τρόπος