| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας αν και δεν το έχω κοιτάξει ακόμα. Έσβησα κατά λάθος έναν φάκελο με πολύ σημαντικά έγγραφα και προσπαθώ να κάνω recovery . Για κακή μου τύχη όπως όλα δείχνουν αν και εξωτερικός δίσκος και σχεδόν μισό γεμάτος τα έγγραφα μου μάλλον έχουν υπερκαλυφθεί. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Δημιουργία συγκεντρωτικού πίνακα με τιμές από κλειστά αρχεία | johgian | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 08-02-15 00:10 |
| αρίθμηση πίνακα με βάση το έτος | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 15-01-15 21:05 |
| [VBA] Δημιουργία κωδικών με βάση το όνομα | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-11-13 22:46 |
| Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 12:53 |
| [ Υποφόρμες ] Συνδυασμός πεδίων σε κανόνα επικύρωσης | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-06-10 06:27 |
Η ώρα είναι 20:49.

Θεματικός Τρόπος