Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] εξαγωγη στοιχειων απο πολλα φυλλα

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 04-01-17, 13:55
Όνομα: Βουλα
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή εξαγωγη στοιχειων απο πολλα φυλλα

Χρονια Πολλα με υγεια και ευτυχια για ολους μας
Θα ηθελα την βοηθεια σας στο συννημενο υποδειγμα το οποιο πηρα από τα ετοιμα αντιστοιχα που υπαρχουν στο excel.
Προσπαθησα να δημιουργησω έναν συγκεντρωτικο πινακα σε νέο φυλλο οπου θα φαινονται τα στοιχεια (πελατης-τρεχον υπολοιπο) από πολλα φυλλα (στον συννημενο εχω τρια φυλλα αλλα θα προσθεσω κι αλλα), ώστε ανα πασα στιγμη να βλεπω σε ένα φυλλο τον πελατη και το τρεχον υπολοιπο καθως και το γενικο συνολο υπολοιπων ολων των πελατων. Οσες φορες και αν προσπαθησα μου βγαζει μηνυμα ότι χρειαζονται δεδομενα τουλαχιστον από δυο γραμμες , όταν δε ορισα περισσοτερες μου εβγαζε τους αυξοντες αριθμους.
Μηπως θα πρεπει να δημιουργησω καποια λιστα μονη μου και όχι ετοιμα προσχεδια;
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.xlsx (31,1 KB, 20 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Πολλά φύλλα εργασίας asterisk Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 13-06-14 01:51
[VBA] Αναζήτηση στοιχείων από δυο φύλλα και καταχώριση των επιλεγμένων σε νέο anestaki Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 05-03-14 21:16
[Excel07] Αυτόματη μεταφορά στοιχείων από διαφορετικά φύλλα Excel ggatzos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 28-06-13 21:07
[Excel07] Άντληση στοιχείων απο φύλλα εργασίας σε συγκεντρωτικό φύλλο ggatzos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 26-05-13 18:16
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε πολλα φύλλα manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 09-06-10 17:17

Η ώρα είναι 06:16.