| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, έχω φτιάξει το παρακάτω αρχείο προγράμματος εργασίας ανά ημέρα. Στο τελευταίο sheet θα δείτε το συνολικό όλων των ημερών όπου γίνεται χειροκίνητα. Θα ήθελα να μάθω αν μπορεί το total να καταχωρείτε αυτόματα από τις ημέρες που φαίνεται στο πρόγραμμα. |
|
| |||
| |||
|
Κάτι τέτοιο θέλεις; (Έκανα μόνο τους ψήστες) |
|
| |||
| |||
|
πολύ καλό αυτό που έχεις κάνει και θα το κρατήσω. αν δεις ο μπαλαούρασ την δευτέρα φαίνεται 18:00-22:00 στο sheet ΔΕΥΤΕΡΑ και στο TOTAL φαίνεται 18:00-22:00 επειδή εγώ τον έχω περάσει, αυτό που θέλω να γίνεται να περνάω εγώ την ΔΕΥΤΕΡΑ 18:00-22:00 και μετά αυτό να πηγαίνει αυτόματα στο ΤΟTAL, ευχαριστώ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. | panos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 17-07-13 11:18 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο εργασίας σε άλλο βιβλίο εργασίας. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-10-12 07:24 |
| [Γενικά] Πρόγραμμα εργασίας σε Excel | basiltas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-01-12 17:10 |
Η ώρα είναι 20:38.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο