| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ξενυχτάω για να λύσω ένα πρόβλημα που μάλλον δεν μπορώ 1ο θα ήθελα να γνωρίζω αν γίνεται (που μάλλον γίνεται για τους βοηθούς μας) να ενημερώνετε μια λίστα και τι εννοώ. Όπως θα δείτε στο συνημμένο έχω δημιουργήσει δύο λίστες στο φύλλο Δεδομένα και θα ήθελα όταν γράφω στο φύλλο ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ και στις στήλες C & G κάτι που δεν υπάρχει στην λίστα να με ενημερώνει με μήνυμα αν θέλω να καταχωρηθεί στην λίστα του φύλλου Δεδομένα και να καταχωρήτε, ώστε να υπάρχει την επόμενη φορά. 2ο Στην στήλη C αφού έχω βάλει όρια στην λίστα, όταν πάω να επιλέξω από την λίστα μου εμφανίζει κενό και πρέπει να πάω την μπάρα προς τα πάνω για να βρώ το κείμενο. Πιστεύω να είμαι κατανοητός Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη εννημέρωση ημερομηνιών | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-07-14 21:15 |
| [Γενικά] Αυτόματη εννημέρωση στήλης από άλλες | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 15-02-12 22:27 |
| [Συναρτήσεις] Διάσπαση περιεχομένου κελιού σε άλλα. | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 27-06-11 15:56 |
| Πεδίο yes/no αλλά μοναδικό | mistirios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-08-10 07:41 |
| [ Εκθέσεις ] Άλλα έχω στην προεπισκόπιση και άλλα στην εκτύπωση!!! | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 19-07-10 00:29 |
Η ώρα είναι 09:26.

Θεματικός Τρόπος