Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλημερα στο forum Είμαι σχετικά καινούργιος στο foroum και θα ήθελα την βοήθεια σας ενω φτιάχνω μια υπερσύνδεση στον υπολογιστή και δουλεύει κανονικα οταν παω να την ανοίξω το πρόγραμμα στο κινητό μου η υπερσύνδεση δεν δουλευει και μου βγ΄ζει μήμημα λαθους οτι η διεύθυνση σύνδεσης δεν ειναι έγκυρη η οτι δεν έχω δικαίωμα να την ανοίξω το θεμα ειναι οτι οι εκονες που ζηταω να ανοιξουν με την συνδεση ειναι και αυτες περασμενες στο κινητο ακριβως στην ιδια διευθυνση οπωσ και στον υπολογιστη χρησιμοποιω ενα προγραμμα που κανει ενα φακελο κοινο μεταξυ συσκευων - κινητων και ετσι οτι αλλαγεσ κανω εγω στο φακελο η σε προγραμματα που υπαρχουν σε αυτον ενημερονοντε αμεσως ολεσ οι συσκευες που εχω συνδεσει τι μπορω να κανω ? υπαρχει καποιοα αλλη λυση εκοτοσ τησ υπερσυνδεσης ? που με το πατημα ενος κελιου να μου ανοιγει μια συγκεκριμενη φωτογραφια που θα του εχω δηλωσει ? ευχαριστω εκ των πρωτερων !! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερσύνδεση σε πίνακα | ΓιάννηςΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-12-24 20:28 |
[Συναρτήσεις] Σύνδεση Excel με word & Υπερσύνδεση από Excel | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-02-13 22:16 |
[ Φόρμες ] Υπερσύνδεση ή Κουμπί ελέγχου; | dream-garden | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-03-11 17:52 |
[Γενικά] Υπερσύνδεση και αντιγραφή | matis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-12-10 22:27 |
Η ώρα είναι 23:05.