Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλο το forum, χρειάζομαι την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω στην εργασία μου και θεωρώ πως μόνο εδώ για μία φορά ακόμη μπορώ να βοηθηθώ . Στο παράδειγμα που ανεβάζω υπάρχει όλος ο μήνας Οκτώβριος και οι τελευταίες 5 ημέρες του προηγούμενου. Χρειάζομαι σε ένα συγκεντρωτικό φύλλο να καταμετρούνται οι εργαζόμενοι που είναι παρόντες για 6 συνεχόμενες ημέρες και πόσες φορές, στην περίπτωση του παραδείγματος ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ = 2 υπό τις κάτωθι συνθήκες. Από 26/9 έως 1/10 = 1 Από 4/10 έως 7/10 διέκοψε Από 13/10 έως 18/10 διέκοψε Από 19/10 έως 25/10 =1 1: 6 ημέρες συνεχόμενες ΠΑΡΩΝ 2: όπου υπάρχει ΑΠΩΝ σταματάει η αρίθμηση και συνεχίζει την επομένη από την αρχή 3: όπου υπάρχει ΠΑΡΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗ δεν προσμετράτε αυτή η ημέρα αλλά συνεχίζει η αρίθμηση την επομένη από εκεί που έμεινε. Σας ευχαριστώ πολύ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill72 : 12-10-16 στις 17:17. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Βασίλη, δες μια πρόταση στο συνημμένο. Κάνε δοκιμές, μήπως δεν κατάλαβα σωστά τον τρόπο καταμέτρησης των εξαήμερων. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο καλημέρα κατ’αρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ ,προσπαθώντας να πειραματιστώ με το αρχείο που μου έφτιαξες καθαρίζοντας όλα τα κελιά για να το δοκιμάσω μου βγάζει ένα μήνυμα λάθους ανεβάζω ξανά το αρχείο για να το δεις.
|
| |||
| |||
![]()
Τι σε πειράζει; Κανονικά όλα τα φύλλα θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα. Αν ένα φύλλο δεν έχει δεδομένα, τότε πως θα υπολογιστούν οι 6 συνεχόμενες μέρες; |
| |||
| |||
![]()
Δεν έχω πρόβλημα σε αυτό αν το μήνυμα δεν έχει πρόβλημα λειτουργικό, όμως όντως υπάρχει περίπτωση να μην συμπληρώνει κανένα εξαήμερο ο εργαζόμενος.
|
| |||
| |||
![]()
Το μήνυμα δεν προκαλεί πρόβλημα. Μπορώ και να το αλλάξω. Πρόβλημα υπάρχει αν σε κάποιο φύλλο έχω 10 άτομα στο επόμενο μόνο τα 5 στο επόμενο 15 (προστίθενται 5 νέα), κλπ. Μπορεί τα φύλλα να μη έχουν τα ίδια άτομα και πως θα υπολογιστούν οι 6 συνεχόμενες μέρες. |
| |||
| |||
![]()
Όχι στα Φύλλα υπάρχει πάντα σταθερός αριθμός εργαζομένων.
|
| |||
| |||
![]()
Εντάξει συνέχισε με τις δοκιμές.
|
| |||
| |||
![]()
Στο συνημμένο άλλαξα λίγο τον κώδικα, για να μη εμφανίζεται το μήνυμα λάθους, όταν δεν υπάρχουν εργαζόμενοι με συνεχόμενα εξαήμερα.
|
| |||
| |||
![]()
Γιώργο καλησπέρα, τελείωσα όλες τις δοκιμές στο δεύτερο αρχείο που μου έστειλες και είδα ότι δουλεύει άψογα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο και τις γνώσεις σου που μοιράζεσαι με όλους μας να’ σαι καλά φίλε, με γλύτωσες από πολύ κόπο και εργασία!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Ημερολόγιο σε φόρμα με μορφοποιημένες ημέρες | Λάμπρος Τ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 16-11-19 11:28 |
Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. | panos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 17-07-13 11:18 |
[Γενικά] Συνεχόμενες ίδιες εγγραφές. | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-04-12 08:29 |
[Excel07] Αντιστοίχιση ημερομηνιών με ημέρες | Celicamomo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-01-12 00:02 |
Προβλημα με συνεχομενες φορμες | Dimitris Ch | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 10-04-11 19:25 |
Η ώρα είναι 02:49.