Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Βοήθεια κατασκευής πινάκα.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 24-05-16, 11:20
Όνομα: αγγελος23
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Βοήθεια κατασκευής πινάκα.

Καλησπέρα σας!! Χρειάζομαι βοήθεια!!! :) Έχω μια στήλη 700+ κελιών (τα οποία είναι δεδομένα από μετρήσεις 1 μηνά ανά ανά 1 ώρα) και θέλω να τα βάλω σε ένα πινάκα 24*31(όπως θα δείτε και στην στήλη είναι "χωρισμένα" ανά 24ωρο με κίτρινο χρώμα σας στέλνω και αρχείο για να καταλάβετε καλύτερα.

Υ.Σ. θα μπορούσα να το κάνω με αντιγραφή και επικόλληση άλλα θα με πάρει πολύ ώρα. Και αύριο θέλω να παρουσιάσω μια έκθεση εκτίμησης ποιότητας ατμοσφαίρας στην περιοχή μου.προχειρο!!!.xlsx
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Εισαγωγή πίνακα από το Web - Βοήθεια kusulto Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 07-10-14 08:23
[ Πίνακες ] Αυτόματη καταχώρηση πεδίων πίνακα Α από πίνακα Β όταν καταχωρώ στοιχεία από μια στήλη ευη79 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 17-01-14 23:42
Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα nikosmin Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 28-10-13 12:53
Αποφυγή διπλοεγγραφών κατα την μεταφορά δεδομένων από πίνακα σε πίνακα alex Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 22-02-13 19:48
Σκαναρισμα και αποθηκευση σε πινακα...βοηθεια! theoma4 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 21 25-07-11 09:43

Η ώρα είναι 15:54.