| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας!! Χρειάζομαι βοήθεια!!! :) Έχω μια στήλη 700+ κελιών (τα οποία είναι δεδομένα από μετρήσεις 1 μηνά ανά ανά 1 ώρα) και θέλω να τα βάλω σε ένα πινάκα 24*31(όπως θα δείτε και στην στήλη είναι "χωρισμένα" ανά 24ωρο με κίτρινο χρώμα σας στέλνω και αρχείο για να καταλάβετε καλύτερα. Υ.Σ. θα μπορούσα να το κάνω με αντιγραφή και επικόλληση άλλα θα με πάρει πολύ ώρα. Και αύριο θέλω να παρουσιάσω μια έκθεση εκτίμησης ποιότητας ατμοσφαίρας στην περιοχή μου.προχειρο!!!.xlsx |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλη την παρέα Αγγελε αυτό που ζητάς μπορεί να γίνει με συγκεντρωτικό πίνακα. Νομίζω ότι πρέπι να δεις λίγο τις ημερομηνίες Δες μια λύση σου προτείνω φιλικα |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Μανώλη και ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου.Δεν μπορώ να παρουσιάσω συγκεντρωτικο πινάκα στη συγκεκριμένη έκθεση. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ??? Φιλικά!! |
|
| |||
| |||
|
Μπορείς να κάνεις αντιγραφή-ειδική επικόλληση-τιμές στον συγκεντρωτικό πίνακα
|
|
| |||
| |||
|
οκ Μανωλη ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!!!! Φιλικά!! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Άγγελε, δες το συνημμένο. 1) Στο φύλλο OFFSET δίνεται λύση με βάση τη συνάρτηση OFFSET. 2) Στο φύλλο INDEX δίνεται λύση με βάση τη συνάρτηση INDEX Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Καταπληκτικη δουλεια!! Ευχαριστω πολυ Γιωργο!!! Με εκτίμηση προς τους ανταποκριτές. Αγγελος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Εισαγωγή πίνακα από το Web - Βοήθεια | kusulto | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-10-14 08:23 |
| [ Πίνακες ] Αυτόματη καταχώρηση πεδίων πίνακα Α από πίνακα Β όταν καταχωρώ στοιχεία από μια στήλη | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 17-01-14 23:42 |
| Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 12:53 |
| Αποφυγή διπλοεγγραφών κατα την μεταφορά δεδομένων από πίνακα σε πίνακα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-02-13 19:48 |
| Σκαναρισμα και αποθηκευση σε πινακα...βοηθεια! | theoma4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 25-07-11 09:43 |
Η ώρα είναι 17:24.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο