Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] Αυτόματη αρίθμηση σε κελι excel

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 04-04-16, 17:55
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Αυτόματη αρίθμηση σε κελι excel

Ξεκινώ το πρώτο μήνυμά μου χαιρετώντας τους φίλους του αξιόλογου Foroum. Είναι η πρώτη φορά που διατυπώνω ερώτημα: Έχω δημιουργήσει μια φόρμα για την επιχείρηση ενός συγγενούς και προσβλέπω σε βοήθεια από κάποιον από τα πρόθυμα και με γνώση, όπως έχω διαπιστώσει, μέλη του Forum: Ένα κελί (το F5 συγκεκριμένα, με κόκκινο χρώμα στο επισυναπτόμενο αρχείο) της φόρμας, επιζητώ με διπλό κλικ κάθε φορά στο συγκεκριμένο κελί (ή και με το πάτημα κουμπιού) να αυξάνεται κατά μία μονάδα ο αριθμός που εγγράφεται σε αυτό.
Επίσης, το συγκεκριμένο κελί να καθαρίζει πατώντας το κουμπί "Μεταφορά στη Βάση και καθάρισμα της φόρμας" και στη συνέχεια πατώντας το συγκεκριμένο κελί διπλό κλικ να αναγράφει αριθμός με αύξοντα αριθμό +1.
Στο Forum βρήκα παρόμοια θέματα που αφορούσε ολόκληρη στήλη (και όχι κελί), στο link που ακολουθεί.
Θα με ενδιέφερε η εκδοχή των "Tasos" (Τάσος Φιλοξενιδης) και "kapetang" (Γιώργος) όπως είναι διατυπωμένες στα αρχεία που έχουν επισυνάψει στο προαναφερόμενο link, προσαρμοσμένη στα ζητούμενα που έθεσα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια, με τη βεβαιότητα ότι το αίτημα μου θα τύχει ανταπόκρισης
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg excel.jpg (88,9 KB, 64 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
excel

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Αυτόματη αρίθμηση stam75 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 28-06-16 11:04
[VBA] Αυτόματη αρίθμηση σε κελι excel geoxiar Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 08-04-16 17:38
[ Πίνακες ] Αυτόματη αρίθμηση artchrist73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 19-05-11 10:08
Αυτόματη αρίθμηση NIC Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 30-08-10 23:00

Η ώρα είναι 21:36.