| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα. Όπως λέει και ο τίτλος, θέλω να κανω μορφοποίηση μια στήλης σε χρωμα πχ κιτρινο με βάση το χρώμα του πρωτου κελιου. παραδειγμα. έχω στην πρωτη γραμμη μορφοποίηση οταν το περιεχομενο ειναι 'Α' να γινεται κοκκινο το κελί. Εγω θέλω το ανάλογο χρώμα να παιρνουν και τα κελια που είναι ακριβως απο κατω απο το 'Α' να γινονται και αυτα κόκκινα δλδ. Οχι μονο το απο κατω αλλα και τα επομενα 100 πχ απο κατω. Θελω να γίνεται αυτοματα γιατι μεσα στην πρωτη σειρα μπορει να μην έχω το 'Α' αλλα καποιο άλλο που έχει διαφορετικη μορφοποιηση. |
|
|
|
Έστω θέλουμε, κελί a1 με τιμή =100 κόκκινο Έστω θέλουμε, κελί a1 με τιμή =200 κίτρινο Με αυτές τις τιμές, θέλουμε να αλλάζει και όλη η περιοχή πχ a1:a10 σε αντίστοιχο χρώμα. Μορφοποίηση στην περιοχή a1:a10, με τύπο =a$1=100, =a$1=200 *Βλέπε εικόνα |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Πήγαινε με στο πρώτο κελί της στήλης Ι που δεν περιέχει δεδομενα | Ζαχαρίας | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-12-16 17:26 |
| [Γενικά] Μεταφορά όλων των κελιών μίας στήλης σε ένα κελί | andreask | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-11-12 12:41 |
| [Γενικά] Αντιγραφή επικόλληση στο πρώτο κενό κελί | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-04-12 10:39 |
| [ Πίνακες ] Σύρσιμο μιας στήλης με το ποντίκι σε πίνακα | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-04-11 17:35 |
Η ώρα είναι 17:49.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο