Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Πρότυπα] Πως να συνδεσω μια βάση δεδομένων με καποιο πρότυπο του excel?

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 10-02-16, 18:59
Όνομα: αποστολος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Πως να συνδεσω μια βάση δεδομένων με καποιο πρότυπο του excel?

Γεια σας , είμαι ο Απόστολος , πολύ χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ!

Εχω ξεκινήσει να διαβάζω βιβλία για τοExcel και Access ώστε να καταφέρω να υλοποιήσω ένα project. που θελω να φτιάξω, σχετικά απλό υποθέτω.

Θελω μέσω της access να δημιουργήσω μια φόρμα με τις βασικές κατηγορίες και υποκατηγορίες των προιόντων μου ώστε να μπορώ να εισάγω δεδομένα (καθημερινές πωλήσεις) και όλο αυτό να παραπέμπει σε καποιο έτοιμο πρότυπο αναφοράς πωλήσεων προιόντων .
Σκέφτομαι να το κάνω ως εξής ,

[*]Να φτιάξω μια βάση δεδομένων από διαχείριση πίνακα επιλογών[*]Να φτιάξω κατηγορίες και υποκατηγορίες [*]Να εισάγω τα δεδομένα από καποια αρχεία excel που έχω καταγεγραμένα παλαιότερα δεδομένα[*]και έπειτα εδώ θα χρείαστώ λίγο βοήθεια.. , Πώς θα συνδεσω αυτήν την db με ένα ή περισσότερα ετοιμα πρότυπα-templates που υπάρχουν και σε τι κατάληξη θα το κάνω save όλο αυτό το προτζεκτ ? ..θα είναι σαν exe , θα είναι σε κάποιο server ,ή σε καποιο φάκελο και τι προτείνεται? Επίσης θελω να είναι ευχρηστο γιατί θα το ενημερώνουν και θα καταχωρεί και ένας άνθρωπος μεγάλης ηλικίας άλλα παράλληλα να μπορώ να επεξεργαστώ το αρχείο στην αρχική του μορφή και να το αναβαθμίζω κάθε τόσο .
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Πρότυπα] Χρήση εξωτερικών αρχείων σε πρότυπο του excel. panda72 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 14-04-14 18:39
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων nakosg Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 01-02-13 19:34
Πρόβλημα με βάση δεδομένων dimnot Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 16-02-12 17:03
Καταχώρηση Παραγγελιών - Πρότυπο vasia_gou Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 27-12-11 17:21
[ Ερωτήματα ] ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ chris1978 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 09-12-10 09:59

Η ώρα είναι 20:43.