| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Το να μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς, sumif ή όποια άλλη συνάρτηση και να έχει σωστό αποτέλεσμα, έρχεται και είναι η δεύτερη φάση ... Πρώτα πρέπει να έχει σωστές ημερομηνίες. Σου ζήτησα, να ανεβάσεις ένα αρχείο και αντ' αυτού, παρουσίασες μια «λύση». Πριν είχα γράψει κάποιες πιθανές γραμμές με επιφύλαξη (όπως γράφω) χωρίς να ξέρω τίποτα, από αυτά που στην πραγματικότητα δημιουργείς... Μου απάντησες ότι «παίρνεις» λάθος ... με την υπόδειξή μου ! Σου «δείχνω» με την εικόνα, ότι αυτό που γράφεις εσύ είναι λάθος. Τώρα λες, ότι αυτό που υπέδειξα βγάζει error και αυτό που «βρήκες» είναι εντάξει τελικά αλλά στην φόρμα η ημερομηνία να είναι σε Αμερικάνικη μορφή... Θα πρέπει δηλ ο χρήστης να θυμάται ότι για να γράψει σε κελί 3/2/2016 θα πρέπει να βάλει στην φόρμα 2/3/2016 ... Πραγματικά δεν καταλαβαίνω ... τι σκοπό εξυπηρετεί αυτή η συζήτηση ... ΥΓ Όποιοι μας διαβάζουν κι έχουν παρόμοιο πρόβλημα, καλό είναι να χρησιμοποιήσουν τον κώδικα στο post #9 |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] sumproduct και sumifs | George Nestor | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-12-16 19:32 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση SUMIFS | serafeim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 03-11-15 18:11 |
| [Συναρτήσεις] Βοήθεια για SUMIFS | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 08-06-14 18:49 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση Sumifs | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-01-13 12:41 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση Sumifs | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 10-09-12 18:13 |
Η ώρα είναι 08:54.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο