| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα,και καλώς σας βρήκα. Εχω ένα πρόβλημα που με παιδεύει πολύ καιρό και δεν μπορώ να βρω λύση.Παρακάτω έχω ανεβάσει και ένα excel με μέρος αυτού.Το Excel είναι περίπου 5000 σειρές.Είναι δύο λογιστικές καρτέλες από διαφορετικά συστήματα και πρέπει να γίνει συμφωνία η οποία για να γίνει χειροκίνητα θέλει πάρα πολλές ώρες δουλειάς.Εχω βρει στο site εδώ την συνάρτηση exact αλλά δεν με βοηθάει γιατί δεν έχω να συγκρίνω ίδια πράγματα.Ο αριθμός Τιμολογίου που είναι κοινός,στην μία καρτέλα περιέχει και κείμενο.Οπότε σκέφτηκα αν υπάρχει μία συνάρτηση να το απαλείψω αρχικά και έπειτα να κάνω την σύγκριση.Επιπλέον ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δεν μπορώ να συγκρίνω ποσό διότι στην μία καρτέλα πολλές φορές το ένα Τιμ είναι σπασμένο σε δύο ποσά. Αν γνωρίζεται από που μπόρω να αρχίσω. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Προσθεση κελιων απο διαφορετικα sheets | jpcupra | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-02-16 14:54 |
| αναζητηση απο διαφορετικα πεδια. | grigoris1 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 05-02-16 11:15 |
| [Γενικά] Χαθηκαν τα sheets!! | katerina | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-06-15 18:28 |
| [Συναρτήσεις] Συνδυασμός αποτελεσμάτων από διαφορετικά φύλλα | heliastz | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-09-12 20:06 |
| [ Εκθέσεις ] Εγγραφή απο διαφορετικά Πεδία | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-02-10 11:50 |
Η ώρα είναι 08:53.

Θεματικός Τρόπος