| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Κώστας και είμαι καινούριος το φόρουμ!!! Από αναζητήσεις που έκανα είδα ότι είστε master στο MS-OFFICE και συγχαρητήρια φυσικά για τις γνώσεις σας επί του θέματος. Έχω ένα πρόβλημα και έχω κολλήσει..!! Στον επισυναπτόμενο πίνακα EXCEL θέλω (αν φυσικά υπάρχει η δυνατότητα) να μεταφέρω επιλεγμένα κελιά από το Φύλλο 1 στο Φύλλο 2 ως βασικό γνώμονα τον αύξων αριθμό (α/α), δηλαδή να γλιτώνω την αντιγραφή / επικόλληση. Συγκεκριμένα, όταν στο Φύλλο 2, στήλη Α2 γράψω τον α/α 5, στα επόμενα κελιά δύο κελιά (Β2,C2) να αναγραφούν αυτόματα τα αντίστοιχα στοιχεία του Φύλλου 1 (δλδ ονομ/νυμο και αριθμός αιτημάτων). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά που κάνετε. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] εμφάνιση με vlookup συγκεκριμένων κελιών | pierta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-10-15 11:56 |
| [VBA] Αποθηκευση ως & μεταφορα κελιων | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-10-15 21:55 |
| [Γενικά] Μεταφορά όλων των κελιών μίας στήλης σε ένα κελί | andreask | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-11-12 12:41 |
Η ώρα είναι 06:50.

Θεματικός Τρόπος