Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους και από έμενα. στο συνημμένο που ενέβαζα θέλω το έξεις. στο κουμπί αποθήκευση να με ρωτήσει που θα το αποθηκεύσω και να παίρνει μόνο του το όνομα από το κελί c11 και να το πηγαίνει στο φύλλο 2 κάθε φορά και μια θέση πιο κάτω .στο κουμπί εκτύπωση να μου βγάζει ένα μήνυμα ναι η όχι πριν την εκτύπωση . ευχαριστώ!! |
|
![]()
Καλημέρα Βασίλη, καλώς ήρθες στην παρέα. Κατ' αρχήν να πούμε κάποια πράγματα, γενικά. Πρώτο: Το αρχείο έχει λάθος τρόπο που δίνει τα αποτελέσματα... Παράδειγμα: 10 τεμ. Χ 15 € = 121,95 € τιμή χωρίς ΦΠΑ ? 10 τεμ. Χ 20 € = 162,60 € τιμή χωρίς ΦΠΑ ? Μπορεί να σε βολεύει, να βάζεις τιμή συνόλου και να αποφορολογείται με τον τύπο που χρησιμοποιείς, αλλά δεν είναι σωστό, σε τιμολόγιο, να υπάρχει αυτή η εμφάνιση. Θα έπρεπε κανονικά, να έχεις κάπου μια βάση με τιμές των υλικών αποφορολογημένες και να «παίρνει» από εκεί το τιμολόγιο ενώ στο τέλος να προσθέτει τον ΦΠΑ. 10 τεμ. Χ 12,20 € = 122 € τιμή χωρίς ΦΠΑ 10 τεμ. Χ 16,26 € = 162,6 € τιμή χωρίς ΦΠΑ Σύνολο = 284,6 € ΦΠΑ = 65,46 € Τελικό σύνολο με ΦΠΑ = 350,06 € Δεύτερο: Σε τι θα εξυπηρετούσε, η μεταφορά, μόνο του ονόματος, σε άλλο φύλλο, αν δεν ακολουθούν και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του τιμολογίου; Τώρα: Υπάρχουν στο forum, πάρα πολλά παραδείγματα, με μεταφορές δεδομένων, από φύλλο, σε άλλο φύλλο είτε με κώδικα είτε με τύπους. Το ίδιο και θέματα εκτυπώσεων, με επιλογές αντιγράφων, ερώτηση εκτύπωσης με ΝΑΙ/ΟΧΙ msgbox κλπ Δες τα, μελέτησέ τα, εφάρμοσέ τα στο αρχείο σου και αν έχεις δυσκολίες, τα λέμε πάλι... |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ φιλέ Σπύρο .απλά το έχω κάνει έτσι γιατί θέλω να βάζω τελική τιμή για να μην κάθομαι και αποφορωλογω .για το δεύτερο φύλλο που αναφέρω θα έβαζα μετά και ημερομηνία ποσό που ήθελα δει κάποια παραδείγματα και έχω προσπαθήσει αλλά δεν μου κάθονται καλά και βγάζει σφάλματα
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά συγκεκριμένων κελιών από το Φ1 στο Φ2 | kostas1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 26-10-15 17:01 |
[VBA] μεταφορά και αποθήκευση δεδομένον | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-07-15 22:29 |
[Γενικά] Μεταφορά όλων των κελιών μίας στήλης σε ένα κελί | andreask | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-11-12 12:41 |
Η ώρα είναι 08:36.