| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Θα ήθελα την βοήθεια σας σε έναν προβληματισμό που έχω. Επιθυμώ να εισάγονται ταυτόχρονα δεδομένα σε δύο φύλλα excel. Η καταχώρηση θα είναι τυχαία στα είδη, αλλά μοναδική για κάθε είδος. Επισυναπτώ σχετικό αρχείο excel για να γίνω περισσότερο κατανοητός. Ίσως να είναι κάτι απλό, αλλά δεν έχω καταφέρει να το λύσω μόνος μου. Κάθε βοήθεια είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Καλό βράδυ |
|
|
|
Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι, για να γίνουν εμφανίσεις, αντιγραφές, μεταφορές κλπ από και προς άλλο σημείο φύλλου ή άλλο φύλλο. Εδώ, μια απλή περίπτωση με τύπο, και δύο τρόποι (υπάρχουν κι άλλοι), για να αποφύγει κανείς το 0 (μηδέν) σε κενό κελί. Περισσότερα στο βιβλίο. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Σπύρο είσαι άρχοντας!!! Πολύ μεγάλη βοήθεια. Να σαι καλά.... Καλό βράδυ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ταυτοχρονη εισαγωγη τιμων σε δυο πεδια | November | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 17-09-15 17:09 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων από πολλά φύλλα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-04-15 21:58 |
| Σύγκριση πεδίων από ξεχωριστά φύλλα δεδομένων. | ajulax | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-04-11 20:39 |
| Άνοιγμα μιας φόρμας από μια άλλη φόρμα και ταυτόχρονη εισαγωγή κάποιων πεδίων | soc07 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 19-03-11 09:05 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων ανάμεσα σε φύλλα | anastasiosz | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 10-03-11 18:21 |
Η ώρα είναι 09:54.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο