| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Φίλε Σπύρο σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά έχω να σου πω 1ο ότι έφτιαξα τα βιβλία στο Excel γιατί οι συνάδελφοι δεν γνωρίζουν και πολλά-πολλά με τους Η/Υ & 2ο βλέποντας τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.ms-office.gr/forum/excel-...ia-se-ena.html διαπίστωσα ότι ο φίλος jimrenoir (Δημήτρης) διαμόρφωσε πολύ πιο πολλές στήλες από τις δικές μου. Επίσης στον ίδιο σύνδεσμο έχω αναφέρει και το πρόβλημα που είχα τότε. Λοιπόν αυτό που θέλω είναι αν θέλεις εσύ ή κάποιος άλλος φίλος να μου πει πως μπορώ να το διαμορφώσω και πως μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα όπως ο φίλος jimrenoir (Δημήτρης). Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Άθροισμα από πολλά φύλλα. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-01-16 15:34 |
| [Excel07] Μεταφορά δεδομένων από πολλά βιβλία σε ένα | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-01-14 15:47 |
| [Γενικά] Λήψη δεδομένων από πολλά φύλλα υπολογισμού | Χρήστος 79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-01-14 12:06 |
| Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. | panos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 17-07-13 11:18 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων ανάμεσα σε φύλλα | anastasiosz | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 10-03-11 18:21 |
Η ώρα είναι 20:10.

Θεματικός Τρόπος