| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής θεματάκι θέλω στην στήλη Ε να μου φέρνει τα ποσά στην μορφή δεκαδικού με δύο ψηφία και επίσης να μου χωρίζει τις χιλιάδες με τελεία. στην τελευταια γραμμή θέλω να μου κάνει sum όλα τα παραπάνω νούμερα Όμως για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλαβω ενω η μορφή των αριθμών είναι όπως την θέλω δεν διαβάζει τα κελιά σαν νούμερα και έτσι δεν μου δίνει αποτέλεσμα το sum. θα ήθελα τα φώτα σας..... ευχαριστώ, Κώδικας: Sub numberformat()
teleftaia1 = Cells(Rows.Count, "g").End(xlUp).Row
For i = teleftaia1 To 1 Step -1
Cells(i, "e").Select
Selection.numberformat = "#,##0.00;[Red]-#,##0.00"
'Selection.numberformat = "General"
Next i
End Sub
Sub totals()
Dim Lastrow1 As Integer
Lastrow1 = Cells(Rows.Count, "a").End(xlUp).Row
Range("e" & Lastrow1 + 1) = "=sum(e2:e" & Lastrow1 & ")"
Rows(Lastrow1 + 1).Select
Selection.Font.Bold = True
End Sub
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Zounds : 23-02-15 στις 21:14. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Συνεχόμενα κελιά. | steliosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-11-16 09:41 |
| [VBA] Replace σε κελιά | dmarop | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-05-14 22:34 |
| [Γενικά] Να επιλεγεί και να διαβάζει αυτόματα από δύο άλλα διαφορετικά κελιά Excel 2013 | yannissails | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-12-13 18:08 |
| [ Φόρμες ] Υπολογισμοί σε κελιά | alexikakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-10-12 17:58 |
| [Γενικά] ΠΗΔΑΕΙ ΚΕΛΙΑ !!! | makoulis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 24 | 25-03-12 13:17 |
Η ώρα είναι 10:03.

Θεματικός Τρόπος