![]() |
FormatCell #,##0.00 δεν διαβάζει τα κελιά σαν νούμερα. Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής θεματάκι θέλω στην στήλη Ε να μου φέρνει τα ποσά στην μορφή δεκαδικού με δύο ψηφία και επίσης να μου χωρίζει τις χιλιάδες με τελεία. στην τελευταια γραμμή θέλω να μου κάνει sum όλα τα παραπάνω νούμερα Όμως για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλαβω ενω η μορφή των αριθμών είναι όπως την θέλω δεν διαβάζει τα κελιά σαν νούμερα και έτσι δεν μου δίνει αποτέλεσμα το sum. θα ήθελα τα φώτα σας..... ευχαριστώ, Κώδικας: Sub numberformat() |
Καλημέρα και καλή Σαρακοστή σ' όλους. Δεν θα σχολιάσω, το πως είναι γραμμένοι οι κώδικες και γιατί πρέπει να υπάρχει loop, step κλπ. Μια παρατήρηση γενική, σε ένα θέμα που πρέπει να προσέχεις. Ο τίτλος ρουτίνας, είναι numberformat. Επειδή όμως, υπάρχει έκφραση, NumberFormat καλό είναι να αποφεύγεται. Τίτλοι εκατομμύρια... Η παρακάτω ρουτίνα, μορφοποιεί τα κελιά της E στήλης σε αριθμό με 2 δεκαδικά και κόκκινο τα αρνητικά και στην τελευταία γραμμή, τελευταίο κελί για την ακρίβεια, αποδίδει το άθροισμα τους με ίδια μορφή συν bold γραμματοσειρά. Κώδικας: Sub FormatPlusTotal()Έγινε test σε 2007, 2010, 2013 Υπάρχει περίπτωση, να χρειαστεί, να αλλάξετε στην γραμμή μορφοποίησης, την θέση του , με την . |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα, Σπύρο επειδή με ενδιαφέρει η ρουτίνα που προτείνεις, Την αντέγραψα σαν τεστ, σε φύλλο και σε λειτουργική μονάδα, Αλλά δεν μου δούλεψε, σίγουρα κάπου κάνω λάθος, αλλά που;;; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση. |
Καλησπέρα Στα φύλλα καλό είναι να τρέχουν κατά βάση μόνο τα συμβάντα. Παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, (όπως είδες και στο Skype που στο έδειξα). Τρέχει σωστά. |
Ευχαριστώ πολύ !! καλημέρα σε όλους !!!! |
| Η ώρα είναι 10:02. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.