| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |
| Παράθεση:
δεν ξέρω πως δημιούργησες το Φύλλο1 στο παράδειγμα (One2many (1).xls) που μας ανέβασες. Ο σωστός τρόπος για να αντιγράψεις ένα φύλλο είναι κάνοντας δεξί κλικ πάνω στο όνομα του φύλλου στο κάτω μέρος της οθόνης και επιλέγεις "Μετακίνηση ή Αντιγραφή...", Τσεκάρεις το "Δημιουργία αντιγράφου" και πατάς ΟΚ. Δες την συνημμένη εικόνα |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Θανάση, σε ευχαριστώ και πάλι πολύ . Όμως........... Με αυτό το θέμα έχω αισθανθεί πραγματικά λίγο…κουτός!! ![]() Αντιγραφή του φύλλου όπως μου είπες--Φύλλο 4--(Ευχαριστώ! Εγώ πήγαινα στη ΕΙΣΑΓΩΓΗ και μετά Φύλλο εργασίας) Στο Β1, επιλέγω όνομα 3. Επιλογή όλων των περιεχομένων, όπως δείχνω, ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ και στην ΕΙΔΙΚΗ επικοληση, επιλέγω μόνο τιμες. ΟΚ και έχω αυτό το αποτέλεσμα... ...........Τώρα τι κάνω;;; |
|
|
|
Φίλε Λευτέρη δες το συνημμένο βιντεάκι της οθόνης μου "pivot.avi" σε μορφή zip για το πως γίνεται. Εναλλακτική λύση είναι το δεύτερο screen video "split_pivot" όπου το σπάσιμο σε σελίδες γίνεται αυτοματοποιημένα μέσω του κουμπιού "Εμφάνιση σελίδων" που θα πρέπει να προσθέσεις στην εργαλειοθήκη του Συγκεντρωτικού πίνακα. Θανάσης ΥΓ καθε βίντεο είναι περίπου 7Mb |
![]() |
| Ετικέτες |
| pivot, vba, video, βίντεο, συγκεντρωτικός πίνακας, συναρτήσεις |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] διαχωρισμος χωρις την παυλα | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 29-07-15 13:58 |
| [ Ερωτήματα ] Διαχωρισμός Πεδίου σε πεδία | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-12-14 17:51 |
| Διαχωρισμός ΒΔ σε επίπεδο χρηστών | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-11-13 10:03 |
| [ Πίνακες ] Διαχωρισμός πίνακα | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 05-06-13 07:52 |
| [ Εκθέσεις ] Διαχωρισμός ονοματεπώνυμου | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 08-05-11 00:45 |
Η ώρα είναι 10:43.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο