| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να διαχωρίσεις έναν πίνακα σε πολλούς; Δίνω ένα παράδειγμα. Έχω έναν πίνακα με 6000 εγγραφές. Ανά 200 εγγραφές περίπου έχουν κοινό δεδομένο σε ένα πεδίο. Υπάρχει τρόπος να διασπάσω αυτόν τον πίνακα σε πίνακες με βάση αυτό το πεδίο; ΠΕΔΙΑ: ID ONOMA EPONYMO OMOADA Θέλω να σπάσω τον αρχικό πίνακα σε πίνακες με βάση την ομάδα. π.χ. Στο excel θα έκανα μια ταξινόμηση με βάση την ομάδα και με αντιγραφή και επικόλληση θα δημιουργούσα τα αρχεία. Το ερώτημά μου είναι, αν υπάρχει κάποιος αυτοματοποιημένος τρόπος για να το κάνω αυτό. Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Διαχωρισμός ενός αριθμού. | Niha | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-08-15 08:49 |
| [ Ερωτήματα ] Διαχωρισμός Πεδίου σε πεδία | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-12-14 17:51 |
| [Γενικά] Διαχωρισμός σε φύλλα | Θανάσης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 14-05-11 15:45 |
| [ Εκθέσεις ] Διαχωρισμός ονοματεπώνυμου | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 08-05-11 00:45 |
| Διαχωρισμός δεδομένων πεδίου | JohnD | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 08-09-10 14:43 |
Η ώρα είναι 07:26.

Θεματικός Τρόπος