Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Διαχωρισμός σε φύλλα

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 10-05-11, 17:19
Lefteris
Guest

Lightbulb Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει!

Καλησπέρα Τάσο και ευχαριστώ για την απάντηση.
Απλά προσπαθώ να παίξω στο αρχείο του Θανάση σε πρώτη φάση,για να μπορέσω να το εφαρμόσω σε ένα δικό μου πρόγραμμα πού τρέχω αυτές τις μέρες και το οποίο αν θε΄λησεις μπορώ να το ανεβάσω, αφού μου πείς πώς θα γίνει αυτό γιατί όπως ξέρεις είμαι εντελώς καινούργιος στην παρέα....
Κατά αρχήν να σου πώ πως δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ με κώδικα. Το παλεύω με συναρτήσεις!
Νομίζω πως δεν καταλαβαίνω ένα σημείο και για αυτό δεν μου βγαίνει...
Ανοίγω ένα τρίτο φύλλο(φύλλο 3), κάνω copy το φύλλο Pess table και στο Β1, επιλέγω ΟΝΟΜΑ1 και όλα τα στοιχεια πού υπάρχουν σβήνουν.
Μετά τι κάνω copy και πού κάνω paste?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση και ζητώ την κατανόησή σας για την μακρυγορία μου.
Φιλικά
Λευτέρης.
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
pivot, vba, video, βίντεο, συγκεντρωτικός πίνακας, συναρτήσεις

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] διαχωρισμος χωρις την παυλα GreekPowers Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 29-07-15 13:58
[ Ερωτήματα ] Διαχωρισμός Πεδίου σε πεδία jimrenoir Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 18-12-14 17:51
Διαχωρισμός ΒΔ σε επίπεδο χρηστών γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 17-11-13 10:03
[ Πίνακες ] Διαχωρισμός πίνακα gaz_manos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 05-06-13 07:52
[ Εκθέσεις ] Διαχωρισμός ονοματεπώνυμου mgeorge Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 08-05-11 00:45

Η ώρα είναι 14:36.