| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα ξανα σε όλους. Θανάση και Γιώργο, ζητω συγνώμη που αργησα αλλα ο Η/Υ της δουλειας είχε προβλήματα και αναγκάστηκα να κάνω Format και επανεγκατάσταση λογισμικού και προγραμμάτων και μιας και ειναι πρατήριο έπρεπε να περαστουν όλα τα δεδομένα ξανα. Λοιπον, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το last updated excel που μου δώσσατε ειναι οτι απο ένα σημείο και μετά σταματάει τους υπόλογισμούς. Στο ξεκινημα του μου λέει οτι χάθηκαν τα δεδομένα του "table" οποτε εκεί είναι το θέμα. Θα παρακαλούσα μια τελευταία χάρη. Ενα τελευταίο excel που να είναι τελικό χωρις vba εισαγωγής και υπολογισμού. Θα βγάζω sum αν ειναι εγω σε ένα άλλο ουδέτερο sheet και θα τελειώνει το θέμα. Δοκιμάστε το και εσεις να δείτε. Σε κάθε νέα εισαγωγή κατανάλωσης(οχι αγορας) το κέρδος δεν υπολογιζεται, ή δεν υπολογίζεται ορθα. Ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δεν σπάει αλλά όταν οι αγοραζόμενες ποσότητες είναι λιγότερες από τις πωληθείσες , τότε βάζει μηδέν Θανάσης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thanosp : 10-11-14 στις 07:15. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Θα πρέπει να χρησιμοποιείς την τελεία αντί το κόμμα κατά την εισαγωγή πχ 1.55 στην τιμή ,στην πρώτη σελίδα για να μη σου βγάλει λάθος. θανάσης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΣΗ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-11-16 20:18 |
| [ Πίνακες ] Σχέση πινάκων | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-11-14 13:29 |
| [Excel07] Αντιγραφή ενός μεταβαλομενου κελιού σε σχέση με την ημερομηνία. | ΘωμάςΜπόκιας | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-08-13 13:40 |
| [Excel07] Μορφοποίηση κελιών με τη βοήθεια VBA | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 22-10-10 13:42 |
| Σχέση μεταξύ πινάκων | mistirios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-11-09 14:14 |
Η ώρα είναι 06:30.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο