Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] Συγχώνευση δεδομένων από πολλά βιβλία

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 07-08-14, 19:24
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Spirosgr Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα
Θα ήθελα να πω το εξής:
Ο φίλος Δημήτρης, έχει βρει στο διαδίκτυο ένα πρόσθετο, το οποίο σε μια φόρμα,
εισάγοντας όλες τις απαιτούμενες επιλογές, μπορεί ο χρήστης να συγχωνεύσει δεδομένα από διάφορα αρχεία excel.
Η βοήθεια που προσφέρθηκε δίνει λύση σ' ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του θέματος.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε να προχωρήσουμε και
να "σπάσουμε" ουσιαστικά
το Add-in της ExtendOffice, δημιουργώντας κάτι ανάλογο εδώ στο φόρουμ.
Αν μελετήσεις Δημήτρη τα ήδη προσφερόμενα και δεις και στην βοήθεια της Microsoft,
θέματα περί Consolidate, τότε "πάντρεψέ" τα όλα μαζί και θα έχεις ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Καλησπέρα.
Να ξεκαθαρίσω κάτι, επειδή φοβάμαι πως κινδυνεύω να παρεξηγηθώ. Δεν περιμένω να δημιουργήσει κάποιος από το φόρουμ ένα AddIn για χάρη μου, ούτε να «σπάσει» οποιοδήποτε έτοιμο κυκλοφορεί γενικά στην αγορά ή στο διαδίκτυο. Το κενό μου βρίσκεται για το συγκεκριμένο ζητούμενο, στο πως λειτουργούν dependent listboxes. Διάβασα σχετικά σε αναζητήσεις μου μέσα στο διαδίκτυο και δυστυχώς δεν το κατάλαβα πως λειτουργούν εξαρτώμενα listboxes, όταν πρόκειται για multi select και όχι single selection στα properties. Αυτό είναι όλο. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται το κενό μου και η απορία μου, εάν γνωρίζεται να μου τη λύσετε, και από εκεί και πέρα μπορώ να προχωρήσω μιας και οι λύσεις που προτάθηκαν πράγματι καλύπτουν μεγάλο κομμάτι του θέματος για το πώς στη συνέχεια προχωρείς με τη συγχώνευση και σας είμαι ευγνώμων γι’ αυτό.
Σαφώς και ακολουθώ τη συμβουλή σου Σπύρο στο να μελετήσω τα προσφερόμενα και να συνεχίσω να αναζητώ μέσα στη βοήθεια της Microsoft, αλλά όχι για το consolidate αφού ήδη με καλύψατε. Αναζητώ να κατανοήσω τον τρόπο λειτουργίας σε πολλαπλές επιλογές εξαρτώμενων list boxes.
Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σας και εσένα Σπύρο, αλλά και τον Γιώργο ο οποίος και πολύ πρόσφατα με βοήθησε πάρα πολύ σε αρκετά ζητούμενα μου, και μου έδωσε όχι μόνο λύσεις έτοιμες, αλλά το κυριότερο τον τρόπο σκέψης – σύνταξης κώδικα σε θεματικές ενότητες άγνωστες για εμένα έως σήμερα.
Να είστε καλά.
Φιλικά
Δημήτρης
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από πολλά φύλλα xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 12-04-15 21:58
[Excel07] Μεταφορά δεδομένων από πολλά βιβλία σε ένα jimrenoir Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 18-01-14 15:47
Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. panos1978 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 17-07-13 11:18
[Συναρτήσεις] Επεξεργασία δεδομένων και συγχώνευση κελιών treliaris Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 28-09-12 23:13
[Γενικά] Αναζήτηση δεδομένων από μαζικά βιβλία. kormos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 12-04-11 21:46

Η ώρα είναι 20:49.