| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στα παρακάτω. Όπως θα δείτε στο συνημμένο που παραθέτω, στο τέλος του πίνακα έχω προσθέσει δύο στήλες με ονομασία "Μικρότερος <>0" και "Ονομασία Στήλης". Τα ζητούμενα είναι τα εξής: α) Στην πρώτη στήλη θέλω να μου δίνει ως αποτέλεσμα τη μικρότερη τιμή από τις 3 στήλες που βρίσκονται αριστερά. Η τιμή αυτή όμως δεν πρέπει να είναι μηδέν. β) Στην επόμενη στήλη "Ονομασία Στήλης" θα ήθελα να μου αποδίδει την ονομασία της στήλης σύμφωνα με τη μικρότερη τιμή που βρίσκω στην προηγούμενη στήλη. Στην πρώτη περίπτωση έχω βρει έναν τύπο που ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις, αυτό που θα ήθελα είναι εάν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που να μειώνει το μήκος του παρόντος τύπου. Ενώ στο δεύτερο ερώτημα δεν ξέρω πως να προσθέσω την περίπτωση που υπάρχουν δύο ίδιες μικρότερες τιμές (βλέπε γραμμή 2 και 3). Αυτό πώς θα μπορούσε να διορθωθεί; |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Απόδοση τιμής με δυο κριτήρια. | vasilis999 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-10-14 23:18 |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη εύρεση ή απόδοση νέου ID | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 15-08-14 09:06 |
| [Συναρτήσεις] Απόδοση τιμής σε κείμενο ανά είδος | ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-04-14 22:32 |
| [ Φόρμες ] Απόδοση α/α σε βάση που είναι κοινόχρηστη | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-05-13 10:57 |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη απόδοση αύξοντα αριθμού | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-10-11 12:45 |
Η ώρα είναι 08:18.

Θεματικός Τρόπος