Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα και πάλι στη φοβερή παρέα! Ηλιόλουστη μέρα...και όπως έγραφε ο ποιητής... Πατρίδα μου,Ελλάδα μου!!! Σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει!!!... Επανέρχομαι με το θέμα της φόρμας του παραστατικού που θέλω να κάνω: Σε κάθε πελάτη για ένα προϊόν π.χ. πατάτα, υπάρχει και διαφορετική τιμή. Πως μπορώ να αυτοματοποιήσω τη διαδικασία, όταν για τον συγκεκριμένο πελάτη επιλέγω από τη λίστα το συγκεκριμένο προϊόν, να μου δίνει την αντίστοιχη τιμή που κοστολογώ τον πελάτη; Στο παράδειγμά μου αυτοματοποίησα με τη vlookup τα κελιά των τιμών των προϊόντων ή και ότι άλλο θέλω αλλά να συνδιάσω δυό κρητήρια σε ένα κελί πως γίνεται; Συγνώμη εάν κούρασα.. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα! |
|
![]()
Το βιβλίο που ακολουθεί περιέχει τον τρόπο που μπορεί να δημιουργηθεί 3D σχέση στην excel με «συνδεμένους» μέσω ID πίνακες περιοχές κλπ. Το αποτέλεσμα είναι: Επιλογή πελάτη - επιλογή προϊόντων >>> διαφορετική απόδοση τιμής στο προϊόν με βάση τον πελάτη. Λεπτομέρειες μέσα στο βιβλίο. Σημείωση: Το αποτέλεσμα δεν είναι πρόγραμμα αλλά η αρχή λειτουργίας. Παρ' όλα αυτά είναι αξιόπιστο αλλά όχι 100% λειτουργικό. |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου Σπύρο! Για τον κόπο σου. Ξέρεις, το να μοιράζεσαι είναι χάρισμα, πίστεψέ με. Το δια ταύτα λοιπόν, εχω όλη την ημέρα σήμερα και δεν κατάφερα τίποτα. Δεν μπορώ να προσαρμόσω τη συνάρτηση σου με το δικά μου δεδομένα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τον τρόπο ίσως! Τέλος πάντων δε θα πεθάνουμε κιόλας! Χίλια ευχαριστώ και πάλι. Και κάτι τελευταίο. Εάν κατάλαβα καλά το ms-office.gr μπορεί να ασχοληθεί και με επαγγελματικές λύσεις. Μιας και η επιχείρησή μου ασχολείται με την παραγωγή και θέλω να αυτοματοποιήσω έγγραφα που αφορούν την ιχνιλασιμότητα των προϊόντων μου υπάρχει τρόπος; ή απευθύνομαι σε λάθος τόπο;
|
|
![]()
Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ο χώρος αυτός Βασίλη είναι για δωρεάν βοήθεια στα μέλη του φόρουμ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Αναζήτηση τιμής με 2 κριτήρια | Priestrunner | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-02-16 17:38 |
[Γενικά] Επιλογές από λίστες και τελική απόδοση τιμής | ΤΑΣΙΑΔΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-11-15 14:51 |
[Συναρτήσεις] Απόδοση τιμής σε κείμενο ανά είδος | ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-04-14 22:32 |
Απόδοση τιμής Υπολογιζόμενου Πεδίου σε πεδίο πίνακα. | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-10-11 10:32 |
[ Ερωτήματα ] Αυτόματη απόδοση τιμής προιόντος σε φόρμα | AKIS1986 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-03-11 19:25 |
Η ώρα είναι 16:53.