Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] Βοήθεια σε ένα αρχείο Εxcel

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 29-05-14, 22:48
Όνομα: Χριστίνα
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Βοήθεια σε ένα αρχείο Εxcel

Καλησπέρα και από εμένα στο siτe σας και την εκπληκτική δουλειά που κάνετε.Θα ήθελα και εγω με τη σειρά μου να με βοηθήσετε.έχω ενα αρχείο εξέλ που με βοηθά στη δουλειά το οποίο ειναι για την μέτρηση των ωρών.όμως τα πράγματα άλλαξαν και πρέπει να γινει κ μια μετατροπή στο αρχείο.οταν λοιπόν ένας εργάτης δουλέψει 8 ώρες , περνάει σαν ένα 8ωρο, αν όμως δουλέψει 12 ώρες θέλω το προγραμμα να περνάει τις ώρες ως εξης : ένα 8ωρο, 1 ώρα υπερεργασία και τις υπόλοιπες 3 ώρες σαν υπεωρίες, αλλα η 10η ώρα και η 11η σαν υπερωρίες νόμιμες 40% και από την 12η και πάνω σαν υπερωρίες παράνομες 80%.
Σας παραθέτω και το αρχείο μου.
Ευχαριστω παρα πολυ για την όποια βοήθειά σας.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΡΩΝ .xls (103,0 KB, 45 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Βοήθεια για ένα αρχείο gfevran Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 16-06-14 12:51
[Excel07] Βοήθεια με πρόβλημα σε αρχείο Excel sotisanis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 29-11-13 10:32
[Excel07] Βοήθεια με αρχείο Excel sotisanis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 14 13-10-13 21:45
[Γενικά] Λειτουργία Εxcel σε δίκτυο mike04 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 24-02-10 18:25

Η ώρα είναι 20:10.