Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] Υπολογισμός ωρών από βάρδιες

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 11-05-14, 12:05
Όνομα: Χρύσα
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Προεπιλογή Υπολογισμός ωρών από βάρδιες

Καλημέρα σας
Η δουλειά που κάνετε είναι απίθανη! Μπράβο σε όλους σας!
Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο παρακάτω εάν κάποιος μπορεί και έχει χρόνο.
Σε παλιότερο θέμα, με τον ίδιο τίτλο, υπήρχε το αρχείο που σας επισυνάπτω.Υπολογίζει τις ώρες που έχει δουλέψει ο κάθε υπάλληλος σε νυχτερινές, πρωινές κτλ. Καταπληκτική δουλειά! Προσπαθώ να το προσαρμόσω στις δικές μου ανάγκες. Το πρόβλημα μου είναι το εξής:
Εγώ έχω μόνο τους εξής περιορισμούς:
Νυχερινές από 22:00-06:00
Πρωινές από 08:00-22:00
Αργίες -Kυριακές από 06:00-22:00
Aργίες νυχτερινά από 22:00-06:00.
Εάν δείτε στο φύλλο Tables έγω βάλει ως έναρξη ότι η νύχτα είναι στις 22:00. Όλα καλά μέχρι να βάλω ότι κάποιος δούλεψε 0:00 έως 6:00. Δεν τις υπολογίζει εάν βάλω έναρξη της βάρδιας του το 0:00.
Δεν καταλαβαίνω και πλήρως τις συναρτήσεις που έχει χρησιμοποιήσει ο δημιουργός του (στις αποκρυμμένες στήλες) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το διορθώσω.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx ΩΡΑΡΙΟ 2.xlsx (54,8 KB, 259 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υπολογισμός ωρών από βάρδιες αννα_κεσσσ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 24-09-18 14:01
[Excel07] Υπολογισμός ωρών Υπερωριών bill72 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 15-11-16 06:58
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ωρών prittpritt Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 29 27-04-16 09:43
[Excel07] Υπολογισμός ωρών prittpritt Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 15-10-14 09:57
[Συναρτήσεις] Βάρδιες , 7ήμερα , υπολογισμός υπερωριών, αυτόματη συμπλήρωση steliosd Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 10 24-07-12 20:29

Η ώρα είναι 08:25.