| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Για σας παιδιά, έχω ένα θεματάκι που δεν το πολυκαταλαβαίνω. έχω δημιουργήσει ένα πρόγραμμα με μια βάση δεδομένων, και θα ήθελα να μεταφέρω τα δεδομένα σε κάποιο αρχείο. το έχω φτιάξει έτσι ώστε να δημιουργεί αρχεία excell, αλλα σκεφτόμουν να το κάνω και με csv σε περίπτωση που δεν είναι εγκατεστημένο το excell. το πρόβλημα μου είναι πως όταν ανοίγω το αρχείο από το excell, μου εμφανίζει κινεζικα, ενώ αν το ανοίξω από το σημειωματάριο και το κάνω copy paste, το εμφανίζει σωστά. ξέρει κανεις τι μπορώ να κάνω? ευχαριστώ, ηλίας |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα! Με χρήση του οδηγού εισαγωγής εξωτερικών δεδομένων δίνεται η δυνατότητα αποκωδικοποίησης χαρακτήρων καθώς και η επιλογή διαχωριστικού χαρακτήρα. Η επιλογή βρίσκεται στο Μενού "Δεδομένα > Εισαγωγή εξωτερικών δεδομένων". Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ για την απάντηση σου Τάσο. Δεν υπάρχει τρόπος για να ανοίγει κατευθείαν με διπλό κλικ ε; θα πρέπει να βάλω οδηγίες για να ανοίγεται με το συγκεκριμένο τρόπο. Ευχαριστώ και πάλι |
|
| |||
| |||
|
Αυτό που πιάνει επίσης είναι να κάνεις εισαγωγή το csv σου στο Google Drive και να το ανοίξεις ως Google spreadsheet και να το κάνεις από εκεί Download as... format του Excel
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Κινέζικα | ippotis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-01-11 21:29 |
Η ώρα είναι 11:00.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο