| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους σας! Έχω ένα Excel στο οποίο έχω έναν πίνακα με κάποιες στήλες. Δύο στήλες από αυτές είναι η ημερομηνία και η άλλη το κόστος. Αυτό που θέλω είναι να μου εμφανίζεται σε ένα άλλο κελί η τιμή η οποία θα προκύπτει από τον υπολογισμό της ημερομηνίας και του κόστους. Δηλαδή, να κάνει έναν έλεγχο την στήλη της ημερομηνίας και να μου εμφανίζει το συνολικό ποσό ενός συγκεκριμένου μήνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Έλεγχος και αποτροπή διπλότυπης εγγραφής και εμφάνιση φόρμας | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-06-15 15:02 |
| [ Φόρμες ] Έλεγχος σε αν ένα πεδιο μηδενικό τότε εμφάνιση μηνύματος. | theo_dora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-09-13 16:41 |
| Εμφάνιση αποτελέσματος | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-09-10 11:28 |
| Μη εμφάνιση αποτελέσματος τύπων σε πίνακες | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 29-05-10 09:54 |
| Έλεγχος textbox και εμφάνιση μηνύματος | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-03-10 11:41 |
Η ώρα είναι 20:05.

Θεματικός Τρόπος