| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γεια σε όλους! Μια μικρή βοήθεια για την βάση που επισυνάπτω .. Στην σελίδα με όνομα έργα πως μπορώ να έχω αποτέλεσμα από της πληρωμές διευκρινίζω μέσα στην σελίδα τι ακριβός θέλω … Και κάτι ακόμα σε καινούργιες εγγραφές στα πεδία σύνολα πως μπορώ να έχω μηδενικές τιμές όταν δεν υπάρχει λογαριασμός… Ευχαριστώ… |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα σε όλους! Αντώνη, η σύνταξη της DSUM() είναι: <Έκφραση> DSum("[Όνομα πεδίου]","[Όνομα Πίνακα ή Ερωτήματος]" , "Κιτήρια") κάτι που δε συμβαίνει στο υπολογισμένο πεδίο σου. Δεν μπορείς να πάρεις τιμές από φόρμα (και μάλιστα κλειστή) με τις συναρτήσεις DSUM(), DLOOKUP(), D.... κτλ. Αφού λοιπόν φροντίσεις στον πίνακα "[Πληρωμές]" να περνιούνται τιμές στο πεδίο "[Κωδέργου]", χρησιμοποίησε στο υπολογισμένο πεδίο σου το παρακάτω: Κώδικας: =IIf(IsNull([Κωδέργου]);0;DSum("[Ποσό Πληρωμής]";"Πληρωμές";"[Κωδέργου]=" & [Κωδέργου]))
Καλή συνέχεια! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Τάσο μου να είσαι καλά……..
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] SUMPRODUCT ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ | maras00 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-04-16 16:23 |
| [Συναρτήσεις] Έλεγχος δεδομένων και εμφάνιση αποτελέσματος | nyxtovios | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-03-14 17:50 |
| [Γενικά] Αντιγραφή αποτελέσματος ΕΥΡΕΣΗΣ | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-09-12 20:10 |
| [Συναρτήσεις] Σύγκριση τιμών και επιστροφή αποτελέσματος | Free_Ghost | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-03-12 11:04 |
| Μη εμφάνιση αποτελέσματος τύπων σε πίνακες | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 29-05-10 09:54 |
Η ώρα είναι 10:16.

Υβριδικός τρόπος