| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους σας! Έχω ένα Excel στο οποίο έχω έναν πίνακα με κάποιες στήλες. Δύο στήλες από αυτές είναι η ημερομηνία και η άλλη το κόστος. Αυτό που θέλω είναι να μου εμφανίζεται σε ένα άλλο κελί η τιμή η οποία θα προκύπτει από τον υπολογισμό της ημερομηνίας και του κόστους. Δηλαδή, να κάνει έναν έλεγχο την στήλη της ημερομηνίας και να μου εμφανίζει το συνολικό ποσό ενός συγκεκριμένου μήνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Δοκίμασε το συνημμένο. Επιλέγεις μήνα από το κελί C5. Το αποτέλεσμα στο κελί Ε5 Αν ανέβαζες και ένα παράδειγμα από το αρχείο σου θα ήταν πιο αντιπροσωπευτική βέβαια η λύση, γιατί τώρα δεν γνωρίζω αν κάπως έτσι το θες. Γιώργος |
|
|
|
Καλησπέρα Ο τύπος που ακολουθεί αποτελεί εναλλακτική λύση με εξαγωγή αποτελέσματος σε όποιο εύρος ημερομηνιών θέλουμε είτε μηνιαία είτε περιόδου χ =SUMIFS(περιοχή με ποσά;περιοχή με ημερομηνίες;">="&κελί με ημερομηνία έναρξης;περιοχή με ημερομηνίες;"<="&κελί με ημερομηνία λήξης) Ισχύει για έκδοση office 2007 και νεώτερη |
|
| |||
| |||
|
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, GeorgeK αυτό ακριβώς είναι που έψαχνα σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Spirosgr ευχαριστώ και εσένα και θα δοκιμάσω και την δική σου εκδοχή.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Έλεγχος και αποτροπή διπλότυπης εγγραφής και εμφάνιση φόρμας | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-06-15 15:02 |
| [ Φόρμες ] Έλεγχος σε αν ένα πεδιο μηδενικό τότε εμφάνιση μηνύματος. | theo_dora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-09-13 16:41 |
| Εμφάνιση αποτελέσματος | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-09-10 11:28 |
| Μη εμφάνιση αποτελέσματος τύπων σε πίνακες | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 29-05-10 09:54 |
| Έλεγχος textbox και εμφάνιση μηνύματος | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-03-10 11:41 |
Η ώρα είναι 18:26.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο