Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Μορφοποίηση] Λάθος ταξινόμηση (sorting) σε στήλη με αριθμούς

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 29-11-13, 21:41
Όνομα: Πάνος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Προεπιλογή Λάθος ταξινόμηση (sorting) σε στήλη με αριθμούς

Παιδιά γεια σας.
Έχω ένα πρόβλημα εδώ και μέρες που δεν μπορώ να λύσω μάλλον λόγο απειρίας. Σε στήλη του excel έχω αριθμούς που πολλές φορές ακολουθούνται από γράμμα π.χ. "10 mm." Σε αυτή την περίπτωση από ότι έχω καταλάβει το cell format αλλάζει από number σε text με αποτέλεσμα όταν κάνω sorting στη στήλη, η ταξινόμηση να μη γίνεται σωστά. Προσπάθησα να βρω μια λύση με custom format και με το "@" αλλά τίποτα…
Σε άλλη πιο δύσκολη περίπτωση η στήλη αποτελείται από αριθμούς μοιρών με αυτή π.χ. τη μορφή ( 109°42' ) που επίσης το exel την "βλέπει" σαν text και όταν κάνω sorting η ταξινόμηση είναι ξανά λάθος. Πως μπορω λοιπόν να κάνω σωστό sorting σε μια στήλη που δεν έχει μόνο αριθμούς?

Ευχαριστώ.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Wrong Sorting example.xlsx (36,6 KB, 19 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
sorting

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Μετατροπή ελληνικών γραμμάτων σε αντίστοιχους αριθμούς comsup Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 17 14-03-13 21:07
[Συναρτήσεις] Τoις % σε αρνητικούς αριθμούς xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 12-07-12 18:34
[ Φόρμες ] Πεδίο με αρνητικούς αριθμούς artchrist73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 25-05-11 22:39
[ Ερωτήματα ] Χρώμα στους αρνητικούς αριθμούς xristos0718 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 18-05-10 20:22

Η ώρα είναι 16:59.