| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Πως ταξινομούμε κλάσματα με την μορφή που έχουν στο συνημμένο αρχείο? Ελπίζω να είναι η τελευταία μου απορία. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Πάνο, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τον τύπο: =LEFT(A3;1)/SUBSTITUTE(MID(A3;3;LEN(A3)-3);".";",") για να δημιουργήσεις μια βοηθητική στήλη με τις ίντσες σε δεκαδική τιμή και να κάνεις την ταξινόμηση ως προς αυτήν. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Αν μπορούσες να το εφαρμόσεις στο συνημμένο που έχω βάλει θα με βοηθούσε μάλλον να καταλάβω καλύτερα. Θα δουλεύει φιλτράροντας τη στήλη με το κλάσμα? Αυτό που εγώ σκέφτηκα σαν Έλληνας άσχετος πατεντιάρης, είναι να μετατρέψω το κλάσμα σε δεκαδικό, π.χ. 1/4.7"=0.212 και μετά custom 0.000 "1/4.7" αλλάζοντας χρώμα στο 0.012 ίδιο με το χρώμα του κελιού... Γελάς ή κλαίς??? |
|
| |||
| |||
|
Πάνο δες το αρχείο
|
|
| |||
| |||
| |
![]() |
| Ετικέτες |
| sorting |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή ελληνικών γραμμάτων σε αντίστοιχους αριθμούς | comsup | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 14-03-13 21:07 |
| [Συναρτήσεις] Τoις % σε αρνητικούς αριθμούς | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-07-12 18:34 |
| [ Φόρμες ] Πεδίο με αρνητικούς αριθμούς | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-05-11 22:39 |
| [ Ερωτήματα ] Χρώμα στους αρνητικούς αριθμούς | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-05-10 20:22 |
Η ώρα είναι 20:24.

Υβριδικός τρόπος