Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] Σύγκριση εγγραφών σε 2 φύλλα excel

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 31-10-13, 08:33
Όνομα: Διογένης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Σύγκριση εγγραφών σε 2 φύλλα excel

Καλημέρα στο καταπληκτικό forum. Έχω το εξής πρόβλημα:
¨Εχω αρχεία xls που περιέχουν μεγάλο αριθμό στηλών και εγγραφών.Θεωρητικά αυτά τα 2 αρχεία περιλαμβάνουν ακριβώς τα ίδια δεδομένα αλλά επειδή εξάγονται από 2 διαφορετικά συστήματα και καταχωρούνται από ανθρώπινο χέρι, πολλές φορές υπάρχουν λάθη. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μπορεί να γίνεται μια σύγκριση ανά εγγραφή και κελί (Οι εγγραφές σορτάρονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στα 2 xls) και αν για παράδειγμα στο shhet 1 στο κελί Γ20 δεν είναι η ιδια τιμή με το sheet 2 sto κελί Γ20 να βγαίνει ένα μήνυμα όπου θα μου λέει σε ποιο κελί δεν είναι ίδιες οι τιμές.

Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε και να μην έγινα κουραστικός.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Σύνολα σε διαφορετικά ανόμοια φύλλα excel (2o) mantarinia Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 15-05-15 19:40
[Γενικά] Σύνολα σε διαφορετικά ανόμοια φύλλα excel mantarinia Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 25-04-15 21:17
[Excel07] Σύνθετο φίλτρο από 2 φύλλα Excel giorgos-barca Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 30-01-14 18:25
Σύγκριση πεδίων από ξεχωριστά φύλλα δεδομένων. ajulax Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 08-04-11 20:39
[Συναρτήσεις] Excel, σύγκριση κελιών με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. panda Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 22-02-11 23:34

Η ώρα είναι 06:25.