| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| ||||
| ||||
|
Αγαπητέ μου, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς μπορώ να σε βοηθήσω. Το "Δεν μου δουλεύει" δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Όταν σου δίνω ένα δοκιμασμένο λειτουργικό παράδειγμα που στο δικό σου περιβάλλον δεν δουλεύει θα πρέπει εσύ να ψάξεις τι δεν κάνεις καλά. Δεν μπορώ εγώ να γνωρίζω τι συμβαίνει στον υπολογιστή σου. Θα δω το τελευταίο σου αρχείο και θα επανέλθω... Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| ||||
| ||||
|
Θα πρέπει να συνδέσεις για μια και μοναδική φορά το φύλλο δεδομένων του αρχείου σου με το αρχείο C:\MyData\url.xlsx χειροκίνητα με τη μέθοδο εισαγωγής εξωτερικών δεδομένων για να λειτουργήσει. Το παράδειγμα που επισυνάπτω χρησιμοποιεί το δικό σου αρχείο (url.xlsx ). ΠΡΟΣΟΧΗ! Έγινε διόρθωση στο αρχείο. Παρακαλώ κατεβάστε το ξανά. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 17-10-13 στις 20:24. Αιτία: Διαγραφή στηλών |
|
| |||
| |||
|
χτυπαει στο debug και δειχνει σε αυτο DownloadXLToFile
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αντικατάσταση του σίγμα(σ) σε (ς) τελικό | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-07-15 00:17 |
| [VBA] Αντικατασταση Γραμματων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-06-15 21:04 |
| [VBA] Αυτόματη αντιγραφή φύλλου Excel σε νέο βιβλίο | Tasos | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-04-12 17:51 |
| Αντικατάσταση Χαρακτήρων | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-07-10 22:40 |
Η ώρα είναι 12:59.

Υβριδικός τρόπος