| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Αγαπητέ μου, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς μπορώ να σε βοηθήσω. Το "Δεν μου δουλεύει" δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Όταν σου δίνω ένα δοκιμασμένο λειτουργικό παράδειγμα που στο δικό σου περιβάλλον δεν δουλεύει θα πρέπει εσύ να ψάξεις τι δεν κάνεις καλά. Δεν μπορώ εγώ να γνωρίζω τι συμβαίνει στον υπολογιστή σου. Θα δω το τελευταίο σου αρχείο και θα επανέλθω... Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| ||||
| ||||
|
Θα πρέπει να συνδέσεις για μια και μοναδική φορά το φύλλο δεδομένων του αρχείου σου με το αρχείο C:\MyData\url.xlsx χειροκίνητα με τη μέθοδο εισαγωγής εξωτερικών δεδομένων για να λειτουργήσει. Το παράδειγμα που επισυνάπτω χρησιμοποιεί το δικό σου αρχείο (url.xlsx ). ΠΡΟΣΟΧΗ! Έγινε διόρθωση στο αρχείο. Παρακαλώ κατεβάστε το ξανά. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 17-10-13 στις 20:24. Αιτία: Διαγραφή στηλών |
|
| |||
| |||
|
χτυπαει στο debug και δειχνει σε αυτο DownloadXLToFile
|
|
| ||||
| ||||
|
Κάτι δεν κάνεις καλά. Έλεγξε τις μεταβλητές και τα ονόματα των αρχείων απομακρυσμένων και τοπικών.
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
μηπως πρεπει να δηλωσω το DownloadXLToFile ως Dim DownloadXLToFile
|
|
| ||||
| ||||
|
Μήπως δεν έβαλες τις συναρτήσεις: Κώδικας: #If VBA7 Then
#If Win64 Then
Private Declare PtrSafe Function DownloadXLToFile Lib "urlmon" _
Alias "URLDownloadToFileA" ( _
ByRef pCaller As LongPtr, _
ByVal szURL As String, _
ByVal szFileName As String, _
ByVal dwReserve As Long, _
ByRef lpfnCB As LongPtr) _
As LongPtr
Private Declare PtrSafe Function DeleteUrlCacheEntry Lib "wininet" _
Alias "DeleteUrlCacheEntryA" _
(ByVal lpszUrlName As String) As Long
#Else
Private Declare Function DownloadXLToFile Lib "urlmon" _
ByVal pCaller As Long, _
ByVal szURL As String, ByVal szFileName As String, _
ByVal dwReserved As Long, ByVal lpfnCB As Long) As Long
Private Declare Function DeleteUrlCacheEntry Lib "Wininet.dll" _
Alias "DeleteUrlCacheEntryA" (ByVal lpszUrlName As String) As Long
#End If
#Else
Private Declare Function DownloadXLToFile Lib "urlmon" _
ByVal pCaller As Long, _
ByVal szURL As String, ByVal szFileName As String, _
ByVal dwReserved As Long, ByVal lpfnCB As Long) As Long
Private Declare Function DeleteUrlCacheEntry Lib "Wininet.dll" _
Alias "DeleteUrlCacheEntryA" (ByVal lpszUrlName As String) As Long
#End If
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 17-10-13 στις 20:23. |
|
| |||
| |||
|
βαζω τωρα 32bit πραγματικα ειμαι ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΣ!!! πηγα σε αλλο υπολογιστη με 32bit και δουλεψε μια χαρα.αλλα εχω μια απορεια ρε συ τασο.γιατι να υπαρχει και στον c my data? Αφου τραβαει δεδομενα απο internet και τα περναει αμεσως στην φορμα και οκ μετα.
|
|
| ||||
| ||||
| Δουλεύει και σε 64 bit. Επικόλλησε τις συναρτήσεις που παραθέτω στο προηγούμενο μου μήνυμα (έκανα μια διόρθωση στο όνομα της συνάρτησης DownloadXLToFile). Το παραδειγματικό αρχείο δεν τραβάει δεδομένα από το Internet. Δεν μπορεί ένας Linux να σου στείλει τα δεδομένα από ένα *.xlsm. Απλά κατεβάζει το αρχείο στο φάκελο MyData κάθε φορά που πατάς το κουμπί για να κάνεις ανανέωση. Τα δεδομένα που βλέπεις στο βιβλίο σου δεν πηγάζουν από το Internet αλλά από το αρχείο που έχει μεταφορτωθεί αυτόματα με κώδικα στο φάκελο MyData. Τάσος
|
| |||
| |||
|
ναι αλλα αν δεν εχει ο αλλος τον φακελο my data στον υπολογιστη του? επισης πως μπορω να το κανω για να παιρνει αμεσως απο το url? με xml? |
|
| ||||
| ||||
|
Αν δεν υπάρχει ο φάκελος "MyData" τότε θα δημιουργηθεί αυτόματα. Ενδέχεται ο χρήστης να μην έχει πρόσβαση στη διαδρομή C:\. Σ΄ αυτή την περίπτωση φρόντισε να μετακινήσεις το φάκελο σε κάποια διαδρομή που θα είναι προσβάσιμη από τον χρήστη. Θα πρέπει να αλλάξεις τα ονόματα των αρχείων καθώς και τη διαδρομή του φακέλου στον κώδικα. Επίσης θα πρέπει να τροποποιήσεις τη σύνδεση του βιβλίου σου για να βρίσκει το αρχείο με τα δεδομένα αφού το μετακινήσεις. Όσο για το XML, μπορείς να ανοίξεις νέο θέμα και να βάλεις εκεί την ερώτηση σου αφού πρώτα μελετήσεις το θέμα εδώ: Αντιστοίχιση και κατάργηση αντιστοίχισης στοιχείων XML - Excel - Office.com Τάσος
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αντικατάσταση του σίγμα(σ) σε (ς) τελικό | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-07-15 00:17 |
| [VBA] Αντικατασταση Γραμματων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-06-15 21:04 |
| [VBA] Αυτόματη αντιγραφή φύλλου Excel σε νέο βιβλίο | Tasos | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-04-12 17:51 |
| Αντικατάσταση Χαρακτήρων | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-07-10 22:40 |
Η ώρα είναι 16:05.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο