Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Σύνδεση φύλλων εργασίας σε διαφορετικά αρχεία

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-08-13, 16:41
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Σύνδεση φύλλων εργασίας σε διαφορετικά αρχεία

Συγχαρητήρια για το forum.
θα ήθελα την βοήθεια σας.Έχω δυο αρχεία excel το πρώτο με την ονομασία Ιανουάριος2013 και το δεύτερο με την ονομασία δρομολόγια προορισμοί για το 2013. Το πρώτο αρχείο είναι αυτό που θέλω να δίνει τα στοιχεία στο δεύτερο. Επίσης κάθε φορά που θα προσθέτω ένα φύλλο στο πρώτο αρχείο να ενημερώνεται το δεύτερο αρχείο αυτόματα. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Υπάρχει κάποιος να μπορεί να μου απαντήσει αν μπορώ να το κάνω?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2013.xlsx (66,7 KB, 50 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: zip ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ2013.zip (155,3 KB, 23 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim32 : 14-08-13 στις 11:43.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] αθροισμα ποσοστων απο διαφορετικα κελια και φύλλα εργασιας ΦιλιπποςΜ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 05-06-15 13:09
Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. panos1978 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 17-07-13 12:18
[Excel07] Εισαγωγή κουμπιών για συνδεση φύλλων εργασίας smasak Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 06-03-13 14:49
[Excel07] Σύνδεση φύλλων??? mdragon Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 11-05-12 17:20
[Συναρτήσεις] Πρόσθεση κελιών απο διαφορετικά αρχεία exel petberoia Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 22-04-12 09:36

Η ώρα είναι 04:00.