| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου γειά σας. Χθές έφτιαξα ένα συγκεντρωτικό πίνακα (βλ. συνημμένο) και θέλω να σας κάνω την ερώτηση. Όπως θα δείτε στο Φύλλο4 που είναι ο συγκεντρωτικός πίνακας και στην στήλη Α1 (Hm.Dimosieusis) εκεί που υπάρχει το φίλτρο όταν το επιλέγω βγαίνουν αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες. Εγώ θέλω αν γίνεται να βγαίνουν Συνολικά π.χ έτος 2012, 2013 κλπ, Ιανουάρ., Φεβρου, κλπ και όταν επιλέγω π.χ τον Ιανουάριο να βγαίνουν αναλυτικά οι ημερομηνίες όπως γίνεται στο γενικό φίλτρο στο excel. Πιστεύω να μην σας μπέρδεψα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Συγκεντρωτικός πίνακας για πολλά φύλλα με αναζήτηση πίνακα | ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ78 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-16 09:43 |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 20:59 |
| Πίνακας σε υποφόρμα | nafnaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-10-12 20:36 |
| [Γενικά] Πίνακας Καυσίμων | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 30-09-12 11:35 |
| [Μορφοποίηση] Συγκεντρωτικός πινάκας και επιλεκτικά αθροίσματα | hugegou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-07-11 16:38 |
Η ώρα είναι 11:09.

Θεματικός Τρόπος