| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα στο φορουμ. το πρωτο μου ποστ και δεν ξερω αν το εβαλα στη σωστη ενοτητα ...θελω στα 6 πρωτα φυλλα να βγαινουν τα αθροισματα στα κελια D, E, F ,G. στη συνεχεια αυτα τα αθροισματα να βγαινουν στο 7ο φυλλο συνολικα. επισης στο 7ο φυλλο θελω να βγαινουν ολα τα αποτελεσματα απο τα προηγουμενα κελια.κατι προσπαθησα να κανω αλλα δεν ξερω αν ειμαι σωστος..και τελος, πως μπορω να αλλαζουν οι ημερομηνιες καθε φορα που αλλαζει ο μηνας ? επισυναπτω και το αρχειο που ξεκινησα να κανω..
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Φίλε Γιώργο, καλοσώρισες στην παρέα. Θα βοηθούσε πολύ, τα αρχεία που ανεβάζεις, να μπορούσαν να τα ανοίξουν και οι φίλοι(μεταξύ των οποίων είμαι και εγώ) που διαθέτουν παλαιότερες εκδόσεις απο το OFFICE 2010, που διαθέτεις εσύ. Αν θέλεις, ανέβασέ το σε xls και όχι σε xlsx, για να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε. Φιλικά/Λευτέρης. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα φίλε Γιώργο Αν κατάλαβα καλά απο αυτά που περιγράφεις και από αυτά που είδα στο παράδειγμα που ανέβασες σου δίνω μια πρόταση. Αν χρειαστείς κάτι ακόμα και μπορώ εδω είμαστε Μπάμπης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στην παρέα Γιώργο, καλωσόρισες στο φόρουμ. Η ονομασία των φύλλων δεδομένων με αριθμούς θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα. Στις οδηγίες, παρακάτω, υποθέτω ότι τα ονόμασες Sht1, Sht2, Sht3, Sht4, Sht5, Sht6 και SumShts. 1. Για τα αθροίσματα στα φύλλα Sht1 έως Sht6 θα βάλεις στο κελί D23 κάθε φύλλου τον τύπο: =SUM(D2:D22) και με τη βοήθεια της λαβής συμπλήρωσης θα τον αντιγράψεις μέχρι τη στήλη G. 2. Για τα αθροίσματα στο φύλλο SumSht φαντάσου ότι τα φύλλα είναι το ένα πάνω στο άλλο και ότι η τιμή σε κάθε κελί του SumSht προκύπτει από το άθροισμα του ίδιου κελιού στα άλλα φύλλα Sht1 έως Sht6. Αφού βάλεις στο κελί D2 του φύλλου SumSht τον τύπο: =SUM('Sht1:Sth6'!D2), με τη λαβή συμπλήρωσης, θα τον αντιγράψεις δεξιά μέχρι τη στήλη G και προς τα κάτω μέχρι τη γραμμή 23. 3. Για τη συμπλήρωση των ημερομηνιών πχ του μήνα Αυγούστου, ακολούθησε τα βήματα:
Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
σας ευχαριστω που μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε..το προβλημα επιτελουσ λυθηκε..
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Γιώργο, εγώ θα το προσέγγιζα το θέμα σου, λίγο διαφορετικά. Βέβαια, η πρόταση που σου δίνω, σαν αρχάριος που δηλώνεις, θα σε δυσκολέψει ίσως στο στήσιμό της, αλλά θα σου είναι (θεωρώ), πιό εύχρηστη, στη χρήση της. Άν έχεις όρεξη να ασχοληθείς και να το ψάξεις, κοίταξέ το και εδώ είμαστε για οποιαδήποτε απορία σου. Αλλιώς με αυτά που σου έδωσε ο Μπάμπης και φυσικά ο πολύ έμπειρος Γιώργος,κάνεις την δουλειά σου. Φιλικά/Λευτέρης. |
|
| |||
| |||
|
φιλε λευτερη η δικια σου προσσεγγιση ειναι οντως πιο δυσκολη αλλα 8α την παλεψω και αυτην..ειλικρινα σας ευχαριστω ολουσ για την αμεση βοηθεια στο προβλημα μου...
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Συγκεντρωτικός πίνακας για πολλά φύλλα με αναζήτηση πίνακα | ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ78 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-16 09:43 |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 20:59 |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-06-13 10:19 |
| Δημιουργία λίστας εγγραφών Επιλεκτικά | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-04-13 21:53 |
| [Γενικά] Άθροίσματα | Echo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 19-10-11 23:50 |
Η ώρα είναι 06:15.

Υβριδικός τρόπος